donderdag 9 juni 2016

Stoelwielen parket

Ontdek parketwielen met geluid reducerende oplossingen en hoog rolcomfort. Veilig, streep en krasvrij in het gebruik op parket en garant voor jarenlang gemak in huis of kantoor. Onze productspecialisten helpen uw graag!


Zwenkwieltjes of wielen nodig voor op uw parket vloer? Deze wielen zijn ontwikkeld voor parketvloeren. Het zal je maar gebeuren.

Die wieltjes die ik had gekocht waren inderdaad goedkoop, maar ik dacht dat het geen kwaad kon. Verplaats met rolcomfort uw stoelen. Streepvrije stoelwielen voor o. Parketwielen, speciaal voor het rijden op parketvloeren. Heeft u een prachtige parketvloer in huis? Met onze parketwielen kunt u een product mobiel maken in uw huiskamer zodat u het voorwerp niet meer hoeft te tillen.


Parketvloeren zijn over het algemeen prijzige vloeren waar je bewust mee moet omgaan, vandaar dat . Wieldiameter : - mm. Draagvermogen : -.

Selecteer de verschillende kleuren en materialen die passen bij uw smaak: een zachte loopvlak gemaakt van TENTEprene (een thermoplastisch rubber) laat geen lelijke sporen na op harde vloeren zoals parket of laminaat. Stoelwielen met een hard loopvlak, zoals kunststof, zijn bijzonder goed geschikt voor zachte . Veel voorkomende meubels waar wielen voor gebruikt worden zijn dressoirs en lage kastjes. Wij hebben weken geleden onze nieuwe eetkamertafel met stoelen gekregen. Hadden toen wij dit alles bestelde gevraagd of er speciale wielen waren voor een parketvloer.


Ons is toen gezegd dat deze er waren. Dit is dan ook duidelijk op het bestelformulier gezet . GAMMA heeft zwenkwielen met rem en zonder. Meubelwielen, eetkamerstoel wieltjes, meubelroller voor parket. Bekijk nu de soorten in ons assortiment. Geen gesjouw meer, geen sleepsporen op parket , laminaat, plavuizen of tapijt.


Uw inrichting verrijdbaar maken? Kies nu uw ideale meubelwiel. Bestel snel en eenvoudig en ontvang snel uw bestelling thuis. Comfortabel in gebruik en geluidsarm.


Diameter van het wiel is 35mm, de gemiddelde hoogte is 42mm. De zachte mantel moet regelmatig . Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiĆ«nt online! De kwestie van de juiste wiel voor uw bureaustoel mag niet worden verwaarloosd: harde vloer wielen of zachte ondergrond wielen ?

Besteed aandacht aan de juiste wielen en pen formaat - deze worden getoond bij product details van elke stoel. Praxis heeft een uitgebreid assortiment wielen. Op zoek naar nieuwe wieltjes voor je stoelen?


Kwaliteit, voor een verrassend scherpe prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts