vrijdag 10 juni 2016

Sikaflex lijm

Multifunctionele afdichtkit voor maritieme toepassingen. Constructielijm voor maritieme toepassingen. Component universele afdichtkit. Afdichtkit met korte huidvormingstijd.


UV-bestendige afdichtkit. UV-remmende ruitenlijm en afdichting voor bussen, vrachtwagens en treinen.

Het heeft een goed standvermogen. Kan ik hier ook een rubberen bescherm mat mee bevestigen, op een kunststof ondergrond. Is een persoonsnaam en de bescherm mat moet vervangen worden. Sikaflex 2hardt uit door. Zo niet welke lijm of kit kan ik er dan voor gebruiken?


In jacht- en scheepsbouw de elastische kracht. Door opname van luchtvochtigheid wordt de plastische pasta een elastische massa. Poreuze materialen dienen niet boven de 25°C en in het directe zonlicht verlijmd te worden.

Iedere moderne lijm of kit heeft een veelheid aan gebruiksdoelen. Hierdoor is indelen naar gebruiksdoel nauwelijks mogelijk. Met de lijmen van tegenwoordig kunt u letterlijk alles aan elkaar plakken en voor elke kier of barst bestaat een bijbehorende kit. Mits juist toegepast maakt u met lijm en kit in veel gevallen de . Geschikt voor flexibele panelen.


Lijmen en kitten van sikaflex en bison voor deknaden, raamkitten, gewone kit, en bruislijm. Bestel online bij Kitcentrum. Vandaag bestel morgen in huis. De meest gebruikte polyurethaankit voor afdichten, lijmen en isoleren.


Zeer geschikt voor montage van huiddoorvoeren, afsluiters en instrumenten gevers. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Uw online Sika dealer vinden? Als voegkit voor horizontale en verticale voegen bij binnen toepassing. Aansluitvoegen voor vele constructies als . Uitstekende lijm voor alle ondergronden.


Een uitstekende hechting op hard PVC, glas-. Op zoek naar Sika Structurele lijm Zwart 6ml? SIKAFLEX PU LIJM ZWART 2KOKER A 3ML - Biesheuvel Techniek webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts