woensdag 8 oktober 2014

Velux rolgordijn zonne energie

U kunt kiezen tussen handmatig, elektrisch of bediening op zonne - energie. Is uw dakraam binnen handbereik gemonteerd? Dan is handmatige bediening wellicht de beste optie voor u. Deze oplossing is vriendelijk voor uw portemonnee, eenvoudig te monteren en traploos in elke positie te bewegen in het dakraam.


Hoe het rolgordijn werkt Rolgordijnen met aandrijving op zonne - energie worden bediend via de meegeleverde afstandsbediening.

Openen, sluiten: het kan allemaal traploos met één druk op de knop. Ze beschermen goed tegen inkijk en laten toch genoeg lichtinval toe. Elektrisch rolgordijn op zonne - energie verzacht binnenvallend daglicht. Geen elektrische aansluiting nodig en dus ook ideaal voor achteraf montage.


Wordt standaard met een handzender geleverd. Zeer geschikt voor vensters die buiten bereik liggen. Gelieve er rekening mee te houden dat u een ZOZ 2montageset nodig heeft voor de installatie van elektrisch bediende.

Op zonne - energie ( RSL ). Ze zijn optimaal als uitbreiding bij een handmatig of met zonne - energie bediend dakraam, want er is geen bedrading of externe stroomvoorziening nodig. Op afstand bediend verduisterend rolgordijn , werkt op zonne - energie. VELUX gordijnen en zonwering . Wordt geleverd inclusief afstandsbediening. URL Fabrikant, Hier heeft u een gratis account voor nodig. URL Prestatieverklaring (DoP), Hier heeft u een account voor nodig.


Productnaam, Rolgordijn zonne - energie. Rolgordijn op zonne - energie - voor plaatsing op een manueel Velux dakvenster. Nu vanaf 39- Nergens vindt u een betere aanbieding!


De SSL roluiiken zijn voorzien van het HR ready . Nu voor actie prijs te koop met korting. Profiteer meteen van onze automatische afstandsbediening als u een elektrisch systeem op netstroom of zonne - energie kiest. Het rolgordijn is ideaal om het licht te temperen.


Beschermt tegen ongewenste.

Voor manuele dakvensters of dakvensters op zonne - energie. Wegens verhuizing te koop aangeboden. Ben je op zoek naar accessoires voor een Velux -raam in je woning?


Bij ons vind je zowat alles: van muggengaas over verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen , tot zonneschermen voor buiten. Liever een rolluik op elektriciteit of zonne - energie , een plissé gordijn of jaloezie? Ook dat vind je bij Binnenhuisdecoraties . De DSL wordt aangestuurd door een energiezuinige accu die door zonnecellen wordt opgeladen. Activeert rolgordijnen , zonwering en rolluiken automatisch, om opwarming door de zon tegen te gaan of de gewenste isolatie te verkrijgen. Geen netspanning nodig om het venster te bedienen , snelle montage en geen bedrading nodig.


Voorzien van elektrisch io- homecontrol bedieningssysteem inclusief bedieningstablet en regensensor. Met ingebouwde onzichtbare 24V d. Werkt op de afstandsbediening van het dakvenster of van de elektrische sturing. Om de zonne - energie buiten te houden in de zomer altijd langs buitenkant afschermen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts