donderdag 23 juni 2016

Pu bycast leder teflon behandeld

Pu leer heeft een aantal nadelen. Bycast leder wordt als volgt gemaakt, u mag daarna zelf bepalen wat het is. Ik heb een prachtige eettafel gekregen en moet daar stoelen bij kopen.


Maar tjeeeeee, wat zijn die dingen duur! PU -leer wordt voor meubelleer gebruikt. Nu zie ik steeds op MP advertenties van stoelen voor zo rond de euro. Dat is geen geld natuurlijk. Maar er staat expliciet bij dat het PU leder is.


Iemand ervaring met dat soort leer ? De bovenkant van het pulpmengsel wordt afgedekt met een zware polyurethaan coating. Herkenbaar door de glimmende uitstraling van het produckt. Onderhoud van pullup leder kunt u het beste doen om circa tot keer per jaar het materiaal te behandelen met leatherlook cleancare. De verwachtingen van PU - leder zijn vaak veel te hoog. Omdat de kwaliteit vaak gelijkgesteld wordt met echt leder.


Waarom dit ten onechte is leest u hier. Leer omgeeft ieder mens in het dagelijks leven. Het is een duurzaam en natuurlijk natuurproduct. Er is geen huishouden waar tenminste niet één product gemaakt is van leer en meestal is dat nog veel meer.


Autoleer , meubelleer (leren banken, leren stoelen), leren tassen, leren koffers, leren portemonnees, kledingleer. Algemene en de juiste informatie over leer , leersoorten en kwaliteiten of het onderhoud van leder. PU - leer , artificial leer , PVC leer en soms zelfs Skai genoemd (imitatieleer). Dit type leer noemen we Bycast. Bycast Leder “, “Dual-leder” of als leer met „Pull Up effect“ verkocht.


Als alternatief is er nog de reparatie met PU -COLOURLOCK Leder Fresh mogelijk. In het bijzonder die plekken waar regelmatig huidcontact plaatsvindt moeten daarom regelmatig met PU -Protector gereinigd en behandeld worden. Categorie Banken van veiling Opruiming Lifestyle meubilair te Ulft op BVA Auctions. Sluitingsdatum di dec. Categorie (Oor)fauteuils, gecapitonneerd van veiling Woontrends te Apeldoorn op BVA Auctions.


Koop of Verkoop pu leer op Marktplaats. Vind lederen fauteuil vintage op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bestaande uit 1x driezitsbank, afmeting ca 240x90.


Zitsbank miami, afmeting circa 1cm. Bva auctions is het online v. Vind gecapitonneerde bank op Marktplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts