dinsdag 14 juni 2016

Schuifdeur hangrol

De juiste schuifdeur hangrol die bestel je makkelijk en snel. Daarbij kun je deze dan ook nog eens voor een lage prijs bestellen. Mejawa hangrol met kunststof wiel 75mm gelagerd.


Metaalwarenfabiek Jansen BV. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o.

Merk, Omschrijving, Type, Soort. Er zijn geen artikelen gevonden. Wielen zijn afzonderlijk gelagerd voor geruisloze en soepele loopeigenschappen. Verkoopeenheid : per stuk.


Eindigend op N zijn uitgevoerd met nylon wielen en eindigend op S met stalen wielen. Hangrol met draadeind voor metalen deuren. Maximale belasting 5kg per hangrol. Schuifdeurrail toebehoren.

Materiaal: staal verzinkt. Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Controleer de spelling van uw zoekterm. Misschien hebt u een foutje gemaakt. Maak de zoekterm algemener.


Al meer dan jaar hèt adres voor gereedschappen en ijzerwaren. Wat kan ik met deze Intersteel schuifdeurbeslag set? De set bevat alle benodigdheden om van een deur een schuifdeur te maken. De deur kies je zelf uit en met een maximum draagkracht van 1kilo kun je altijd een geschikte deur vinden. De hangrollen bevestig je aan de deur, welke wordt geleid door de stalen rails en . Met omkeerbare plaat voor Single en Double . In deze reeks vinden we de katrollen op as, die gebruikt worden in onderlopende toepassingen, alsook de hangrollen die bovenaan de deur op plat ijzer lopen.


Voor brandwerende deuren, voor montage aan de bovenzijde. Horizontaal en verticaal verstelbaar. Bovenstaande capaciteiten zijn maximaal. Van belang is de manier van bevestigen i.

Husky schuifdeurbeslag is ideaal voor een lichte tot zware binnendeurtoepassing. De sendzimir verzinkte stalen rail is voorzien van bevestigingsgaten voor montage direct tegen plafond. LET OP WIJ ZITTEN CA AUTOMINUTEN VAN ESSEN(B) Prijs vanaf euro 370. Heeft u zelf al een deur en wilt u alleen onze authentieke rails en de hangrollen bestellen?


Dat kan ook compleet dhz pakket voor euro 199. Deze stoeren houten schuifdeur hangt aan zichtbare barndoor-bevestiging. De zogenaamde hangrollen zijn zwart gecoat en rollen soepel over de zwarte rails aan de wand.


De deur is van massief hout en leverbaar in diverse houtsoorten. Met deze industriële schuifdeur is het mogelijk om ruimtebesparend ruimtes af te. ROB HANGROL 100MM 150KG 473.


ROB SCHILDPADGELEIDER AKU 139. Bij Deceuninck-Deforce kunt u terecht voor een groot assortiment aan bouwbeslag - ROB exterieur - katrollen op as ( hangrollen ). A, geboor voor plafondbevestiging. Ze zijn voorzien van nylon wielen met lagering en verstelbare bevestigingsplaat. Deurconstructie: Vlakke houten- of kunststof deuren. Geleiders: Nylon geleiders nr.


De spaakwielen zijn van kunststof en hebben een diameter van 1cm. Om voor een goede geleiding van de schuifdeur te zorgen, worden er stalen deurstoppers, afstandhouders .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts