woensdag 29 juni 2016

Onderhoudsolie parket

Daarnaast krijgt het hout een finishing touch. Olie dringt diep door in uw parketvloer en haalt de nerf prachtig op. Doordat olie geen filmlaag vormt, krijgt uw parketvloer een natuurlijke, matte en zijdezachte uitstraling.


Door uw parketvloer te behandelen met olie , beschermt u deze tevens tegen vuil en vocht. U kunt bij de oliën kiezen uit een groot variété aan kleuren en .

Om uw houten vloer langer als nieuw te houden, moet u deze zorgvuldig onderhouden. Olievloeren moeten regelmatig met zeep worden gereinigd en hebben het eerste jaar soms nog wat extra onderhoudsolie of -pasta nodig voordat het verzadigingspunt bereikt is. Hierna neemt het onderhoud juist af. Een olievloer kan plaatselijk gerepareerd of opgefrist worden. Er zijn manieren om uw olie of hardwax olie parketvloer er weer mooi uit te laten zien.


Het onderhoud van de parketvloer is vrij simpel. Deze voedt de vloer en zorgt ervoor dat de toplaag in stand blijft. Parketolie voor het onderhoud van geolied parket : V3 fabrikant van oliën, verf en onderhoudsproducten voor geverniste en geoliede parketvloeren biedt een compleet assortiment producten.

Onderhoudsolie voor houten vloeren. Bezoek de site van Vvoor meer informatie en bekijk de verschillende productkaarten. Wat is een geoliede vloer? We spreken van een geoliede vloer (olievloer) wanneer uw houten vloer ( parketvloer ) is behandeld met een of twee lagen impregneerolie of masterolie. Deze olie wordt in de poriën van het hout gewreven waardoor uw . Je houten vloer goed onderhouden en afwerken bepaalt het karakter van de vloer.


De charme van een Kroon Parket -vloer behandeld met olie is dat deze eigenlijk bijna geen onderhoud nodig heeft. Wanneer u plaatselijk schade heeft of er matte plekken zitten op uw vloer, is dit eenvoudig plaatselijk bij te werken door een dun laagje onderhoudsolie aan te brengen. Onderstaande onderhoudsproducten zijn van superieure kwaliteit en samengesteld uit natuurlijke grondstoffen. Toepassing Op praktisch alle merken natuur olie toepasbaar. Het duurt altijd enkele dagen voordat de olie is doorgedroogd.


Ontzie de vloer in die tijd zoveel mogelijk. Voor ieder van deze soorten zijn er verschillende. Een of tweemaal per jaar, na een grondige schoonmaakbeurt, behandel je het parket met onderhoudsolie.


Dit doe je met behulp van een verstuiver en . Hallo, jaar geleden heb ik een deel van de parket met kleurloze olie behandeld. Nu zouden wij dit overal zo willen, wit lijkt veel moderner.

Basis transparante master olie voor onbehandeld houten lamel parket zonder kleur. Olie onbehandelde vloer in neutrale kleur. Wrijf de vloer in met de olie , met behulp van een niet pluizende doek of een lakroller. Afhankelijk van de houtsoort kan het nodig zijn de vloer nogmaals te behandelen, om een optimaal resultaat te krijgen. Vraag hierover advies in . Let op: Gebruik nooit huishoudelijke schoonmaakmiddelen!


Deze kunnen niet reparabele schade aan uw houten parketvloer doen ontstaan. Wekelijks onderhoud: Dweilen of moppen met DevoNatural Wood Soap Clear, White of Grey: dit is een zeep voor reiniging en onderhoud van geoliede parketvloeren (niet gebruiken op met hardwax olie behandelde vloeren!) DevoNatural Wood Soap reinigt en voedt uw vloer. Deze zeepoplossing kan echter ook toegepast .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts