woensdag 22 juni 2016

Horgordijn velux dakraam

Frisse lucht, zonder insecten! Binnen enkele minuten heeft u nooit. De horren voor dakramen zijn ook geschikt voor Velux dakramen ! Voor uw dakraam bestelt u heel eenvoudig een rolhor op maat via onze configurator.


Daarnaast beschikt u over verschillende voordelen als u een hor voor uw dakraam bij . Op een foto is te zien dat de doos is opengescheurd.

Dat heeft voor een hele kleine beschadiging gezorgd. Nieuw Ophalen of Verzenden. Hamstra biedt u een serie horren speciaal gemaakt voor dakramen. De hor wordt op de interieurafwerking van het dakraam gemonteerd (zie montagevideo).


De insectenhor wordt op de interieurafwerking gemonteer dus het dakraam blijft normaal functi. Gerust je dakraam openzetten, zonder dat er muggen en andere insecten naar binnen vliegen? Een hor voor het dakraam biedt uitkomst!


Bekijk ons assortiment online.

Hierdoor kunt u met het dakraam open genieten, zonder dat u wordt lastiggevallen door deze ongewenste gasten. Een insectenhor wordt gemonteerd op de interieurafwerking. Dat betekent dat het dakraam normaal blijft. Hor nodig voor Velux dakraam maar kozijn waarop hor gemonteerd moet worden is niet recht maar heeft een knik (zie foto).


Iemand een idee hoe we dit kunnen oplossen? Raamhorren zorgen ervoor dat geen beestje ongewenst binnenvliegt. Bij Praxis vind je heel veel horren voor ramen, maar ook hordeuren. De juiste raamhor vind je . De Velux insectenhor wordt gemaakt van transparant glasfiber in een zwarte kleur. Met een Velux insectenhor kan je genieten van frisse lucht zonder insecten.


De zijgeleiding en cassette zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium. Hor raam, horrengaas, vliegenhor en rolhor raam. Koop een hor voor raam of horren op maat bij GAMMA. Inderdaad prijzig, maar dan heb je wel meteen iets wat járen meegaat.


Komt bij dat de kamerbewoner in kwestie erg hecht aan goeie verduistering. VELUX dakramen en VELUX raamdecoratie. In ons vorige huis had ik zelf raambekleding geknutsel met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts