maandag 27 juni 2016

Steigerhout loungebank

Wij maken verschillende modellen banken voor in uw tuin of terras. Van een steigerhouten bank met of zonder rugleuning, tot een lounge of hoekbank. Alle steigerhouten banken zijn in iedere maat leverbaar. Staat je gewenste afmeting of afwerking er niet bij?


Geef ons je specifieke wensen en afmetingen door en we.

Leuke loungebank van steigerhout. Dit bouwpakket van steigerhout wordt geleverd met een duidelijke tekening. Ook verkrijgbaar in andere maten. Comfortabel wegdromen in een prachtige steigerhouten loungemeubel is helemaal de trend van nu. Bij JORG zijn deze meubelen dan ook niet meer weg te denken uit het assortiment.


Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht.

Naast onze lounge sets leveren wij ook steeds vaker een enkele steigerhout loungebank. Ongeacht de afmetingen van uw tuin of balkon, er is altijd wel een passend model. Wij leveren diverse steigerhouten loungebanken , van robuust tot wat meer elegant.


Alles wordt per bestelling op maat . Deze tekening voor een hoekbank past bij de loungebanken en lounge tuinstoelen. Wilt u een loungeset steigerhout ? Keus uit meer dan modellen. Naast diverse loungesets is een steigerhout tuinset ook mogelijk.


Deze tuinset steigerhout bestaat normaal gesproken uit een loungebank een . Mooi robuuste loungebank, gemaakt van oud steigerhout. Heerlijk relaxen met een extra diepe zit. Steigerhout loungebank 200x80. Netjes geschuurd en onbehandeld.


Past in elke tuin, of terras. Loungebank van steigerhout kopen?

Wij bieden u een ruim aanbod met diverse soorten loungebanken. Lekker zitten in de tuin? Het stappenplan om de bank van steigerhout te maken vind je op onze website.


De meest populaire en meest smaakvolle terrasjes hebben steigerhouten loungebanken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts