vrijdag 10 juni 2016

Umbra zonwering

De laatstgenoemde is extra handig, een duoplissèraamhor combineert namelijk een hor met verduistering. Zo heb je dus direct een totaaloplossing voor je dakraam. Geef je interieur meer sfeer met onze raamdecoratie.


U woont in Sliedrecht en wilt een terrasoverkapping laten plaatsen? Dan zijn we u bij Umbra graag van dienst!

Vanuit onze werklocatie in Bleskensgraaf zijn we binnen no-time bij u en plaatsen we zonder problemen de terrasoverkapping die u wenst. Van lamellen dak tot glazen dak en van pergola tot speciale . Het terras of de tuin worden steeds vaker het verlengstuk van de woning Outdoor Living. De terrasoverkapping gamma, zonneschermen en zonwering screens zorgen voor een optimale zoninval of voldoende schaduw. Zo creëert u uw eigen kwaliteitsmomenten met gratis airco.


Laat u ook inspireren door onze realisaties. Buiten een heerlijk zonnetje en binnen genieten van een aangename temperatuur?

De buitenzonwering die u in Bleskensgraaf bij Umbra aanschaft doet precies wat u wilt. Door de buitenzonwering aan de buitenkant van uw ramen te plaatsen, wordt de warmte al tegengehouden voordat deze uw ramen bereikt. Zonwering en raamdecoratie. Vraag gratis offertes op maat aan!


De zaak verkoopt kwaliteitszonwering van Brustor en raamdecoratie plus het horrenprogramma van Luxaflex. Umbra verhuisde twee jaar geleden van de Dorpsstraat in Giessenburg naar de huidige. Zowel voor flat als productieruimte.


Bedrijfsgegevens van Umbra in Bleskensgraaf ca. Adresgegevens, contactgegevens en bedrijfsinformatie van zonwering specialist Umbra te Bleskensgraaf ca. Leerling) zonweringmonteur.


Arie laat nog een keer zijn talenten zien. De naam Umbra (Latijns voor schaduw) geeft gelijk onze specialiteit aan, het creëren van schaduw, en het reguleren van het licht en of privacy voor zowel de particuliere als voor de zakelijke markt. Elke dag opnieuw levert de zon een grote hoeveelheid energie waar we gratis gebruik van kunnen maken.


Een zon- wering met zonnepanelen levert dubbel voordeel op. Naast een fraaie luifel wekt u ook nog eens gratis energie op.

Met de Umbra zonwering stelt u eenvoudig zelf uw luifel samen. Op LinkedIn kunt u collega's, klasgenoten en 5miljoen andere professionals vinden. Bekijk het volledige profiel van Leo Rietveld.


Uit de handen van directeur eigenaar Leo Rietveld ontvingen de jongens onder (JO7) een rugtas in de clubkleuren voorzien van het logo van Umbra en het logo van vv Peursum. Uit handen van Christiaan Hak .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts