maandag 20 juni 2016

Zonnescherm sensor

Draadloze zon- en windautomaat, Soliris Sensor RTS met regenoptie. Stuurt aan de hand van de gemeten hoeveelheid zonlicht en windsnelheid zonneschermen automatisch omlaag en omhoog. Het zonweringsdoek van dit type knikarm zonnescherm wordt door de cassette bedekt, voor bescherming tegen weersinvloeden. Als de sensor zonlicht meet, stuurt deze uw zonwering aan.


Het scherm of rolluik gaat automatisch naar buiten of omlaag.

Bij té hevige wind doet een windsensor de knikarmschermen automatisch sluiten. De draadloze windsensor stuurt automatisch het zonnescherm in bij een bepaalde windkracht. Zon en Scherm - dé specialist in zonwering. Wij leveren en installeren sensoren voor allerlei verschillende zonneschermen en zonwering.


Bezoek de website voor meer informatie. Eolis sensor RTS windbeveiliging voor behoud van uw zonnescherm , online te bestellen voor € 97. Ik sluit mij aan bij Marcel: een sensor voor wind!

Geen angst dat je het scherm vergeten bent op te halen als je weg bent en geen bakken water erin als het gaat regenen. Mijn scherm hangt alweer jaar maar ik heb er vorig jaar wel een ander doek op laten zetten. Niet dat het niet mooi meer was maar ik . Automaten en sensoren maken uw zonwering intelligent en zelfregelend.


Of wilt u dat het zonnescherm zich oprolt wanneer er een onverwachte windvlaag opsteekt? Al naargelang de grootte en uitval van het zonnescherm of rolluik, variëren deze motoren in sterkte. Thuis, onderweg of op vakantie. Je kan hier trouwens nog veel meer op aansluiten, zoals bewegingsmelders, waterlekkagemelders . De Soliris Sensor RTS is een zon- en windautomaat die één of meerdere zonneschermen op of neer stuurt, afhankelijk van de ingestelde licht- en windgevoeligheid. Handmatige bediening vindt plaats met de bijbehorende afstandsbediening Telis Soliris RTS.


Bij voldoende zonlicht gaat het zonnescherm automatisch. U bedient uw zonnescherm met één enkele handeling, zonder u te verplaatsen. Met een afstandsbediening die uw orders doorstuurt naar de motor via een beveiligde radioverbinding. De installatie is gemakkelijk.


Waarom bestellen bij de Zonnerij. Somfy motoren en toebehoren.

Allereerst complimenten voor de app triggi. Dit is een super oplossing. Ik Zou graag mijn zonnescherm willen bedienen maar dat mag alleen als een deur dicht is. Anders loopt deze vast tegen de deur.


Is het misschien mogelijk om. Dus als sensor geeft aan deur is . VOllEDIGE DRAADlOzE BEDIENING VANuIt huIs Of wAAR OOk tER wERElD MEt EEN sMARtphONE, tABlEt Of pc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts