woensdag 29 juni 2016

Ster in ruit zelf repareren

Repareer eenvoudig u sterretje in uw autoruit zelf. Bekijk deze instuctievideo. Vitrofix: snel, gemakkelijk en goedkoop zelf sterretjes in de voorruit repareren. De autoruit reparatie kit past door de brievenbus.


Hallo, ik wilde nog even zeggen dat de reparatie van de ster in de voorruit super gelukt is! Ik heb me laten verleiden tot het kopen van een setje om zelf een ster in de voorruit te repareren.

De verwachtingen waren niet al te hoog gespannen, ook al omdat het setje minder dan euro was. Op de set stond dat het resultaat sterk afhankelijk was van de tijd die genomen is alvorens tot reparatie over . Verwijs je hem door naar de glasspecialist? Of laat je iemand in jouw werkplaats een. Een sterretje in je voorruit laten herstellen bij een ruitenspecialist kost algauw euro en dat terwijl je het net zo makkelijk zelf kan doen, blijkt uit een testje van Het Laatste Nieuws. Om te beginnen peuter je met een scheermesje het losse glas uit het sterretje.


Wanneer u een sterretje in de voorruit heeft, is het verstandig dit te laten repareren. Dit voorkomt dat de ster verandert in een scheur. Want bij een scheur in de voorruit moet deze worden vervangen.

En een sterreparatie is vaak al binnen minuten voor elkaar. Beoordeel eerst zelf de schade voordat u een afspraak maakt. Een handige doe-het- zelfkit geïnspireerd op de steenslag herstel apparatuur van de grote glasherstellers. Het principe is simpel: het sterretje injecteren met een hars die de voorruit zijn originele sterkte terug geeft. Met een beetje liefde en.


Zo heb ik al meerdere sterretjes kunnen repareren. Sterretje in je voorruit ? Niet meer nodig om grof geld neer te leggen voor een herstelling, want vanaf nu kan je het zelf oplossen. Wij deden de test en ontdekten dat zelfs de onhandigste Harry een kratertje makkelijk kan laten verdwijnen in amper minuten. Als een auto op de weg rijdt, kan er een losliggend steentje op de voorruit terecht komen.


Op deze pagina staat de handleiding om met onze reparatie kit zelf uw sterretje in uw ruit te maken. Voor slechts € 1kunt u zelf uw voorruit repareren. Doe het zelf en bespaar veel geld!


Zelf een sterretje reparen in de voorruit heeft meerdere voordelen : Los van de prijzen die kunnen oplopen tot €bij bijvoorbeeld carglass autotaalglas of andere grote ketens. Kunt u met onze doe-het- zelf sterreparatie kit ook de hars langer onder druk laten staan zodat u een grotere kans heeft op een nagenoeg . Heb je de nageltest van Kees Ravensbergen gedaan en wil je het sterretje in je ruit laten herstellen? Op de website van Glasgarant vind je eenvoudig een . De Limburgse autoruitenhersteller Sylco heeft een doe-het-zelfkit ontwikkeld om sterretjes in een autoruit te herstellen.


Vitrofix is nu verkrijgbaar en is vooral interessant voor automobilisten die geen verzekering hebben tegen glasbreuk.

Want als je een sterretje niet herstelt, kan het glas verder breken en . Uitbesteden is makkelijk, maar daar hangt vaak een behoorlijk prijskaartje aan. Innotec heeft een ruitreparatie systeem welke het mogelijk maakt zelf uw reparatie uit te voeren. De Limburgse autoglashersteller Sylco heeft een doe-het-zelfkit ontwikkeld om sterretjes in een autoruit te herstellen. Daarmee zou je zelf kleine sterre.


Zo betaal je meer als de ruit is voorzien van voorruitverwarming , regensensor, . In het geval van een sterretje in de ruit krijgt de automobilist met een WA- verzekering een rekening voor de reparatie van €tot €799. Ook een eventuele nieuwe voorruit zal hij helemaal zelf moeten betalen. Het is dan belangrijk om goed rond te shoppen, want de prijsverschillen in de branche zijn groot .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts