vrijdag 24 juni 2016

Stucwerk op kleur

Dit is de pure kleur van het materiaal, zonder toevoeging van kleur. Lichte kleuren zijn in alle afwerkingen mogelijk. Donkere kleuren ofwel kleuren met veel pigment, kunnen sowieso later met verf gekleurd worden. Wat bepaalt de prijs van de kleur toeslag - de hoeveelheid kleurstof - het extra afplakwerk - drogingstij kan . Voor iedere situatie is er een andere type geschikt.


Veel informatie kan worden ingelezen en wellicht kan er zonder tussenkomst worden bepaald wat verstandig is.

Toch liever advies van een stukadoor ontvangen? Dit is natuurlijk geen enkel probleem en stuur de vraag gerust door. Stucwerk in diverse kleuren. Helaas zijn er ook wat aandachtspunten.


Ja dat kan in alle kleuren die je maar wilt (uiteraard wel pastel want altijd een mengkleur van wit) Alleen vergt het wel veel ervaring en kunde omdat je de droge kleurstof door de droge stuc mengt en dan de stuc aanmaakt. Moet je meer keren aanmaken dan moet je dus exact dezelfde recepten volgen! Per soort stucwerk zijn er nog veel verschillende kwaliteits- en prijsklasses.


Neem bijvoorbeeld spuitpleister.

Al met al zijn er dus heel veel mogelijkheden als het gaat om stucwerk. Wilt u uw wanden of muren na het stucen voorzien van een mooie kleur naar keuze door deze te schilderen, sausen of in kleur te laten spuiten met ons airless spuitsysteem voor latex verven? Sausklaar stucwerk maakt uw wanden glad en strak.


De werkwijze voor sausklaar stucwerk is . De afkorrellaag kan zowel fijn als grof worden gespoten afhankelijk van uw wensen. Het mooie van het laten spackspuiten van uw woning is dat het meteen in de gewenste kleur kan worden aangebracht. Elke kleurstelling is mogelijk. Wat blijft is de natuurlijke, warme , huiselijke uitstraling van onze klei pleisters. Om zelf een indruk te krijgen van de impact van een kleur op een ruimte, hebben we een online kleurendemo.


Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom. Hier hebben we een aantal demo -ruimtes . Kleur advies van u stucadoor. Spachtelputz of gladstucwerk is in alle kleuren temaken bevoorbeeld Appeltjesgroen, zwart, knalrood of toch maar lichtgeel?


Het kiezen van de juiste kleur voor een ruimte is belangrijk. Dit is een matte design techniek voor stucwerk , waarmee wij oneindig veel creaties kunnen maken. De afwerking van deze techniek heeft een betonlook, in de kleur die u mooi vindt voor uw huis.


Dit komt doordat spackspuitwerk machinaal op de muur wordt gespoten.

Spackspuitwerk: De meest voordelige manier van stucwerk is spackspuitwerk. De prijzen variĆ«ren van € tot € per m2. Het prijsverschil wordt bepaald door in wat voor kleur je het spackspuitwerk wilt laten aanbrengen. De meeste stukadoors hanteren voor het toevoegen van een kleur een toeslag van € per m2.


Met sierpleisters brengt de stukadoor mooie structuren in het stucwerk aan. Er zijn populaire soorten sierpleisters die qua kosten dicht bij elkaar liggen. Daardoor is het uitermate geschikt voor badkamers en zwembaden.


U ziet hieronder een badkamer die door Stucadoorsbedrijf Peter Jansen is gestuukt. Daarnaast is stucwerk in oneindig veel kleuren op te brengen. Dit stucwerk in kleur is door en door gekleurd.


Sierpleister is een afwerking op basis van kunsthars vermengd met granietkorrels. Het is een mooie en praktische afwerking van uw muren. Veel sierpleisters kunnen in kleur worden aangebracht, u hoeft dan niet meer te schilderen. Een groot voordeel van stucwerk in kleur is de kleurrechtheid van het . Het voordeel van stucwerk in kleur is dat er geen kleurverschil te zien is bij kleine beschadigingen.


Dit noemen stukadoors de kleurechtheid van het stucwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts