maandag 13 juni 2016

Novoferm deuren

In één dag volledig ingebouwd en afgewerkt. Door de grote diversiteit in typen garagedeuren en afwerkingsmogelijkheden bent u verzekerd van een garagedeur die is aangepast naar uw wensen. De kleur van de garagedeur kan worden afgestemd op de kleur van uw schilderwerk.


Vrijwel iedere RAL-kleur is leverbaar. Ook wilt u ergens op terug kunnen vallen mocht er na verloop van tijd toch een storing optreden.

Novoferm geeft tien jaar fabrieksgarantie op garagedeuren en vijf jaar op aandrijvingen. Geïsoleerde openslaande garagedeuren. Veel keuzemogelijkheden en een uitstekende afwerking. Bekijk direct onze website! Overheaddeuren worden hoofdzakelijk toegepast in buitengevels.


Neem vrijblijvend contact op! Officiële Novoferm -dealer BASK in Nederasselt (nabij Nijmegen, Oss en Wijchen ) heeft garagedeuren zoals: sectionaaldeuren, kanteldeuren, maar ook carports. De deur schuift altijd naar binnen.

Van Gessel Ramen en Deuren levert garagedeuren van het merk Novoferm. Zoekt u een sectionaaldeur, openslaande garagedeuren of een kanteldeur dan bent u bij ons aan het juiste adres. Er is een ruime keuze in profileringen en de kleur van de garagedeur kan worden afgestemd op de kleur van uw schilderwerk. Erkende Novoferm garagedeuren dealer.


Wij bouwen een garagedeur die perfect bij uw woning past! Houten en kunststof garagedeuren van Novoferm vind je bij Ambiance. Bezoek de showroom of bekijk de opties op onze website.


De zogeheten Duoport van Novoferm biedt jaar garantie en werkt isolerend. Novoferm DuoPort openslaande garagedeuren geplaatst in Elst door HGD BOERBOOM DEUREN. Hierdoor wint u ruimte voor – en in – uw garage, u houdt een grotere doorrij ruimte over!


De vorm van de opening speelt geen rol voor Novoferm. Sectionaaldeuren openen verticaal naar boven. Novoferm Nederland BV is fabrikant en leverancier van kwaliteitsdeuren, voor de industriële en particuliere markt. Vind garagedeur novoferm op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Wij leveren een zeer breed scala aan elektrische garagedeuren , als exclusief Novoferm dealer bieden wij de exclusiviteit van Novoferm voor iedere garage.

Uit de fabriek van Novoferm komen bijvoorbeeld sectionaaldeuren, kanteldeuren, openslaande deuren , maar ook kanteldeuren met loopdeur, sectionaaldeuren met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts