donderdag 16 juni 2016

Parador vloeren

Ter gelegenheid van onze 40e verjaardag hebben wij projecten ondersteund met een nieuwe vloer. Maak hier kennis met de winnaars. Het gepatenteerde kliksysteem zorgt voor een eenvoudige plaatsing en een goede bescherming tegen vocht.


Zo blijft je vloer in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst worden wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Daarnaast zijn deze laminaatvloeren heel onderhoudsvriendelijk, dus je bent niet veel tijd kwijt aan het .

Futuristisch, retro of avantgardistisch. Maar ook prachtige houten dessins. Laagste prijsgarantie √ Advies op maat √ Leg en installatieservice √ Gratis stalenservice √ Gratis thuisbezorgd. Ontdek meer over deze kwalitatieve vloer - en muurbekleding.


Zo kunt u kiezen voor zacht beige of een grijstint. Maar voor welke kleur u ook kiest, door het kopen . PVC vloeren zijn terug van weggeweest.

Want deze trend heeft namelijk veel voordelen. Parador laminaat online bestellen? Onze vloeren zijn antistatisch (Classic, Trendtime) en emissiearm. Bij de productie worden uitsluitend gecontroleerde materialen toegepast voor gezond wonen. Deze vloerbedekking biedt u een hoge mate van inrichtingsvrijheid.


De vloer kun je een levensduur laten liggen, omdat hij beschermd is tegen krassen en water. Doordat de klanten meestal veeleisend zijn ontstaan er allerlei creatieve oplossingen omtrent de vloeren. De technologie en ambachtelijke perfectie zorgt ervoor dat de vloeren aan uw wensen . Het breed uiteenlopende assortiment Trendtime biedt een groot aantal formaten op het hoogste kwaliteitsniveau, gecombineerd met een modern design. Echte houten vloeren verbeteren de kwaliteit en uitstraling van woonruimtes op een duidelijke manier.


Hout is natuurlijk materiaal en dat zorgt voor een levendige, warme en gezellige sfeer in iedere kamer. Dat is simpelweg de basis voor een smaakvolle kamer. Een vloer zorgt voor de uitstaling van een . Statig, klassiek en al jarenlang gewild. Het subtiele tweedraadsgaren zorgt voor een uitgesproken warme gemêleerdheid in iedere nop.


Sprl Parquet De Vloer Bvba.

Wij leggen door heel Nederland. Vraag gratis offerte of staal aan of kom naar de showroom. Dit doen ze door hoogwaardige materialen te gebruiken in combinatie met een perfecte afwerking. Natuurlijk wordt er ook gelet op een natuurlijke uitstraling en een . De gebruiksklassen tonen aan dat de vloeren zeer goed geschikt zijn voor sterke belasting.


BASIC Het Basic “ instap-assortiment” biedt aantrekkelijke laminaatvloeren voor de prijsbewuste koper, . Prachtig laminaat die werkelijk op echte houten vloeren lijken. Met mooie decors en ook nog eens milieuvriendelijk gemaakt! Mogelijk hebben we deze wel in onze winkels.


U bent daar van harte welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts