woensdag 15 juni 2016

Aluminium koelprofielen

OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw Koelelementen. Koellichamen zorgen voor temperatuurverlaging. Deze platen, vaak gemaakt van aluminium , zijn daarmee . Voor het bevestigen en koelen van de LED-strip in het profiel.


Deltour levert fijnmechanische werk voor diverse industrieën.

We kunnen met zeer grote nauwkeurigheid (passingsmaten op micrometer mogelijk) fijnmechanisch maatwerk produceren. Het programma koelprofielen bestaan uit bewerkte aluminium plaat voor elektronicacomponenten of koelprofielen op elke gewenste lengte. Een gepatenteerd hoogvermogen koelblok bestaande uit in elkaar geperste ribben biedt een flexibele oplossing in veel lengte, breedte en hoogte maten.


De thermische weerstand . Een koelplaat wordt ook wel koellichaam, koelblok of koelprofiel genoemd. In een enkel geval wordt blank aluminium gebruikt, dat al dan niet geanodiseerd wordt. Als er verwarring bestaat, ga dan naar de Engelse versie . Op onze online-shop vindt u DE onderdelen en componenten die de Radio-Amateur, zenderbouwer, reparateur of hobbyist nodig heeft.

Koelprofiel x x 5mm. Aluminium koelprofiel TO-220. Profielen met vlakke onderzijde, dus ook voor printmontage breedte 100mm, hoogte 25mm. Vind de beste selectie aluminium koelprofielen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit aluminium koelprofielen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Nu ook even een een vraag van mij. Waarom zijn in bijna alle apparaten de koelprofielen in BLANK ALU , terwijl dit zwart veel beter is ? Is dit omdat het gewoon goedkoper is, of is er een andere verklaring? Ik weet dat iets in zwart beter warmte OP neemt en ook AF geeft.


Het extrusieprofiel met diameter 1of 150mm heeft een koelvermogen van 10~120W afhankelijk van de hoogte en heeft een aluminium of koperen kern voor optimale thermische geleiding. Het belang van warmtemanagement groeit door de ontwikkeling van steeds kleinere elektronische apparaten en de toenemende warmte-uitstoot. Een te hoge temperatuur van elektronische apparatuur leidt tot onbetrouwbare, disfunctionerende of defecte elektronicacomponenten. Beschikbaarheid: Op voorraad.


Advies verkoopprijs pst: € 96 . In dit marktsegment levert Mifa aluminium componenten voor onder meer brandbeveiligingsinstallaties, verlichting, koeling en verwarming. Voor een segment dat duidelijk in opkomst is, LED-verlichting, produceren we speciale koelprofielen. De kunst is om zoveel mogelijk koeling in een kleine ruimte te realiseren.


VENTILATOREN EN KOELPROFIELEN.

Many translated example sentences containing galvanized steel sheet – Dutch- English dictionary and search engine for Dutch translations. Wij hebben een groot assortiment met koelplaten welke uitermate geschikt zijn voor het koelen van RF- powertransistoren. Zoekt u een bepaalde koelplaat en deze staat er niet bij, Geen probleem stuur een mailtje en wij kijken als wij iets voor u kunnen betekenen. Je bestelling wordt super snel verstuurd!


Material finishing plain. Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen. Bij Deceuninck-Deforce kunt u terecht voor een groot assortiment aan aluminium profielen.


Voor compatibiliteit met een brede reeks van luidsprekerimpedanties beschikken de eindversterkersecties over hoog voltage voedingen, en voor maximale kanaalscheiding heeft iedere versterkersectie gescheiden circuits, samen met afzonderlijke massieve aluminium koelprofielen met een goot voor warmteafgifte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts