maandag 13 juni 2016

Laminaat met letters

Parador Trendtime Stroken laminaat met vierzijdige v groef rondom in collectie Trendtime van Parador. Hazelnoot zijdematte structuur. Noten gekalkt oliestructuur. Nederland in goedkoop laminaat.


Kaindl Studio Lichtgrijs. Het lijkt of het laminaat ribbels heeft, mede door het het kleurverschil.

De kleur van de totale laminaatvloer bevat vo. Legservice Laminaat , Plakplinten en Ondervloer. Reysitop is een uitzonderlijk oppervlak waarin exclusief design en hoogwaaridge technologie worden gecombineerd. De esthetische kwaliteit en techniek ervan maakt het creeƫren van indelingen en meubels mogelijk.


Het hogedruklaminaat van Polyrey is geschikt voor het bedekken van verticale oppervlaktes (deuren, muurpanelen) en ook voor horizontale oppervlaktes ( werkbladen, meubels) en kan ook als beschermingslaag voor geprinte decors worden gebruikt. Kleuren op het scherm kunnen afwijken van het feitelijke product. Bestel een staal om er zeker van te zijn dat de kleur klopt. Color Gloss, Color Papago.


Je hebt de keuze uit lettertypes en diverse vormen.

De piepschuimletters worden computergestuurd uitgesneden en wit onbehandeld geleverd. De decoratiemogelijkheden van de letters zijn eindeloos. Ultra gloss laminaat in gemaakt van polyester heeft een super hoogglans, . Op verschillende voorruiten zaten nog stickers verpakt in laminaat waarop hij letters kon onderscheiden: Philips Medical. Hij kreeg een raar gevoel in zijn onderbuik en hij voelde een vleugje hoop opwellen. Met zelfklevende folie en letters verfraaien we ook uw interieur.


Hier draait het om alles wat nodig is om. Full color prints op zelfklevend vinyl, voorzien van hoogwaardig Lustre laminaat. Alle laminaatvloeren in deze serie bestaan uit een zijdige V-groef. Moderne kleuren , makkelijk te installeren en een goede prijs kwaliteitsverhouding zijn kenmerken van deze . Laminaat Trendtime WineFruits Eiken Letters Black van Parador wordt verkocht per pak van 2. Vul in onderstaand formulier in hoeveel m² u nodig hebt. Er zal automatisch berekent worden hoeveel pakken je nodig hebt.


Let op, er wordt geen rekening gehouden met snijverlies. Muurteksten, letterslingers, losse letters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts