woensdag 29 juni 2016

Raam bedekken

Een overzicht van weetjes en tips over raambekleding, gordijnen, rolgordijnen en shades. De mogelijkheden met raambekleding zijn oneindig! Bedek niet het hele raam.


Misschien ken je dat plakfolie voor de ramen wel. De meeste mensen plakken dat op het onderste deel van het raam , zodat je niet zo goed naar binnen kunt gluren.

Plakfolie vinden we niet echt een stijlvolle oplossing, maar het idee erachter is wel slim. Raamfolie valt af, dat is te pauper. Nu ben ik op internet al wat ideeën tegen gekomen maar zijn er nog andere oplossingen? Raam afschermen tegen warmte: tips?


De typische kleur van glasgordijnen is melkwit. Tegenwoordig zie je echter steeds vaker ook andere kleuren verschijnen. Denk hierbij aan aardetinten zoals licht- of donkerbruin, maar ook aan felle kleuren zoals roo . Maar het duurt nog wel een paar weken tegen dat die rolluiken er zijn, en in de tussentijd zou ik graag de ramen met een tijdelijke oplossing verduisteren.

Ze hebben aangegeven dat ze slecht kunnen slapen door de lantaarn die pal voor ons huis staat en alleen maar in het stikkedonker kunnen slapen. Een tijdje geleden zijn we verhuisd naar een groter huis langs een openbare weg. Helaas kunnen mensen makkelijk naar binnen kijken en dat vind ik helemaal niks.


Ik zag laatst dat raam bekleden vrij makkelijk is. Ik heb een hekel aan gordijnen overdag. Hoe zou ik dat moeten doen? Praxis heeft een uitgebreid assortiment raamfolie. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!


Raambedekking lijkt heel normaal, maar er zijn een aantal dingen waar je op moet letten voordat je het aanschaft. Lees hier waar je op moet letten en wat. Ramen inkijkwerend en zonwerend maken met raamfolie. Geen fan van gordijnen of andere opvallende raamdecoratie?


Met raamfolie kies je voor een subtiel en relatief goedkoop alternatief. Meer over de soorten, prijs, voordelen en andere interessante weetjes ontdek je hier. Ons uitgebreid assortiment vindt zijn weg naar professionele dealers in de Benelux en Frankrijk.


Wij profileren ons als fabrikant van maatwerk raambekleding met een probleemloze en langdurige kwaliteit gecombineerd met concurrentiële prijzen.

Dit heb je nodig: Water, gekookt en op kamertemperatuur Maïzena Kant, genoeg om je hele raam te bedekken Verfkwast Scherpe s. Dit betekent dat de folie, in tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht aan het raam zonder lijm. Dit maakt het ook mogelijk om de folie eindeloos opnieuw te gebruiken. De raamfolie is gemakkelijk aan te brengen, maar ook gemakkelijk te verwijderen. Deze folie voorkomt inkijk door de ramen en heeft een geribbeld . Die optie zou ik wel alleen nemen als er elders in huis ook stores hangen. Dat raam gaat niet open ? Als je de store op het plafond hangt, krijg je em bijna volledig voor je raam weg zelfs denk ik.


Ik zou nog eerder een omheining zetten, en dan nog, wie wilt . Hoe je het ook noemt, er zijn verschrikkelijk veel manieren om je ramen te bedekken. Wil je niet te veel uitgeven, ga dan voor een voordelige standaard maat. We hebben bijna alle soorten en voor ieder budget. Heb je liever wat meer keuzevrijheid en een product dat . Rolgordijnen voor dakramen.


Dakramen presenteren een geheel nieuw probleede rolgordijnen moeten op een andere manier worden geïnstalleer want door zwaartekracht zouden normale rolgordijnen hier gewoon naar beneden hangen zonder het raam te bedekken. Voor deze speciale ramen is er dus een aparte .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts