maandag 13 juni 2016

Plisse hordeur luxaflex

Kortouniek in zijn soort! De hordeur kan op iedere gewenste . Combineert de flexibiliteit van een inzethor, met de elegante van een rolhor. Te monteren zonder boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.


Op maat gemaakt en Korting!

Omschrijving: Geschikt voor enkele, dubbele deur en schuifpui, standaard tot breedte 1cm. Fraai stevig aluminium profiel met borstel afsluiting in de treklijst. Montage op het kozijn is een optie zie prijslijst. Nu korting op alle Luxaflex producten! Een speciale constructie zorgt voor een hermetische afsluiting.


De robuuste, maar uiterst stijlvolle deur vraagt. Het geplisseerde vorm maakt het gaas beter inzichtbaar voor mens en dier.

De belangrijkste voordelen van deze hordeur zijn: de treklijst die op elke gewenste stand kan blijven staan, het gaas dat duidelijk zichtbaar is én de ondergeleider . Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar als het om luxaflex horren gaat. Een hor heeft een strakke uitstraling en nemen weinig ruimte in beslag. Plissé hordeur van Luxaflex. Met deze instructievideo ziet u hoe u de plissé hordeur moet plaatsen. Na het plaatsen moet de deur.


De nummer van Nederland in raambekleding, binnenzonwering en raamdecoratie. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Met plisse hordeuren houdt u insecten buiten en kunt u toch optimaal ventileren.


Uw Luxaflex deurhor wordt op maat en volledig naar uw wensen gemaakt. Deze hordeur blinkt uit in gebruiksgemak, degelijkheid en kwaliteit. Ook ziet deze deur er esthetisch zeer fraai uit. Luxaflex horren zijn geschikt voor draai-kiepramen van aluminium of kunstof ( zonder boren of schroeven), schuifpuien, openslaande deuren, ramen die naar binnen of naar buiten open gaan. Een Rolhor is ook uitermate geschikt voor dakramen.


Het gepatenteerde systeem zorgt voor een perfecte en geluidsarme bediening.

Door het geplisseerde horgaas, de elegante vormgegeven treklijst en een zeer lage . Ik ben dan ook op zoek naar een plissé hordeur voor de schuifpui. Het moet een dubbele hordeur worden die vanuit het midden naar beide kanten open gaat. Ben al de nodige sites af aan het struinen, mijn keuze voor nu valt op een Luxaflex Allure hordeur. Alleen de levertijd valt mij erg tegen, tot 8 . Het beste materiaal wordt hiervoor gebruikt. Luxaflex biedt mogelijkheden voor vrijwel iedere raam of deur.


Bij Luxaflex staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bijzondere plissé gevouwen gaas van deze plisse hordeur geeft een extra dimensie aan uw interieur. De lage geleidingsrail op de drempel (slechts mm) biedt u veel comfort. De plissé hordeur is kind- en rolstoelvriendelijk doordat hij in iedere gewenste stand blijft staan.


Het gevouwen vaas is duidelijk zichtbaar, waardoor de kans dat u er tegen aan loopt klein is. Mocht er toch iets tegen deze hordeur vallen, dan gaat hij heel eenvoudig terug in zijn oorspronkelijke vorm. In onze winkel te Zeist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts