maandag 27 juni 2016

Houtconstructies

Houtconstructies van gelamineerd hout! Woodteq houtconstructies bv ontwerpt en construeert draagconstructies voor allerlei gebouwen. Passiefbouw met houtskelet, massieve structuren met gelijmd hout, stijlvolle gevelbekleding, op maat gemaakte houten ramen en deuren of precieze interieurafwerking: als ervaren schrijnwerker met oog voor vakmanschap en technologie zijn we partner voor elke bouwheer, architect en projectontwikkelaar.


Is de specialist op het gebied van levering en plaatsing van houtconstructies door heel Nederland. Is Broux de ideale partner voor jouw (ver)bouwproject?

Vanuit een decennia lange ervaring ontwerpen en bouwen wij ambachtelijke houtconstructies. Wie door Nederland rijd komt vele vormen van houtconstructies tegen, die al door onze verre voorouders gemaakt werden. Veel van die constructies zijn niet direct zichtbaar , denk bijvoorbeeld aan kerken, . Duurzaam bouwen is een must! Milieuvriendelijke houtproducten die meer en meer in houtconstructies worden toegepast,.


Functionaliteit, vormgeving en duurzaamheid laten wij uitstekend samengaan. Bekijk onze oplossingen voor o. Met snelle en vakkundige montage.

Prefab houtconstructies voor alle toepassingen. Ondanks dat wij een jong bedrijf zijn hebben wij veel ervaring in houtconstructie. In onze eigen timmerfabriek in . ARCON houtconstructies produceert en levert geprefabriceerde gelamineerde houtconstructies voor toepassing als dragende constructies in de woning- en utiliteitsbouw. Gesloten: zaterdag - zondag - feestdag . Michaelsberch te Winsum, is een bedrijf dat ruime ervaring heeft met de houtskeletbouw.


Daarbij wordt de voorbewerking van wrijfconstructies alsmede houten remmingen, steigers en skeletbouw in de timmerloods verzorgd. Hier worden ook bekistingen voor prefab- en in het werk gestorte betonnen constructies vervaardigd. Tevens wordt kunststof toegepast als duurzaam alternatief op houtconstructies. Hedach - uw vakmens voor houtconstructies , vooral voor de fabricatie en montage van dakstoelen en houtskelethuizen.


Voor- en nadelen van houtconstructies. Hout geeft een specifiek karakter aan een gebouw, en is meestal een bewuste keuze van de architect of de bouwheer. Ten opzichte van staal en beton, moet je bij het ontwerp wel rekening houden met een verlies van hoogte. Hout heeft bovendien een goede brandweerstan . De Groot Vroomshoop biedt vele mogelijkheden wat betreft gelijmde houtconstructies.


Bezoek onze site en lees meer over onze oplossingen.

Alleen naaldhout en hardhout met het FSC- of PEFC-keurmerk. Met name houtskeletbouw heeft de afgelopen . Bloemen, bomen en planten zijn een belangrijk onderdeel van uw tuin. Maar lang niet het enige. Uw wil ook ergens kunnen zitten om te genieten van al die natuur, niet? De aanleg van die verhardingen, opritten, terrassen, houtconstructies en tuinhuizen is onze specialiteit.


Van bouwplan tot extra laagje vochtwerende. Een houtconstructie op maat via VS Bouw in Lummen, Limburg, is kiezen voor kwaliteit. Van advies, ideeën, ontwerp tot volledige afwerking van A tot Z ! Wij zijn gespecialiseerd in:- Steigers, vlonders en terrassen- Spant- en gallerijconstructie s- Damwanden en beschoeiingen - Bruggen en looppaden - Remmingswerken en fenderconstructies - Woningbouw.


Project- en documentidentificatie. Houtbouw Hiemstra kan ondersteunen bij grotere houtbouw projecten of houtconstructies. Neem contact met ons op voor alle specifieke wensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts