dinsdag 28 juni 2016

Verzinkbare paal

Ruim jaar produceert en installeert Erdi Verkeerstechniek vezips, verzinkbare palen , pollers, bollards en piramides voor selectieve afsluitingen. Deze stalen verzinkbare afzetpaal functioneert snel en makkelijk. Met de apart bij te bestellen drie-kantsleutel kan de paal worden verzonken op maaiveld niveau.


Na het wegdraaien van de beschermkap, kan de afzetpaal ontgrendeld worden met de sleutel en worden verzonken. De bodembuis waarin de paal zakt heeft .

Op zoek naar verzinkbare palen ? Noyez is specialist in kwalitatieve afsluitingen, poorten en toegangscontrole. Ontdek de troeven van onze verzinkbare palen. De handbediende vezip is door middel van een sleutel te ontgrendelen waarna de paal in de fundatie wordt geduwd.


Op het moment dat de auto is gepasseerd kan door middel van een draai aan de sleutel de paal weer omhoog worden gezet. De vezips worden toegepast om het autoverkeer te verminderen tot alleen. Verzinkbare palen op maat: met bedieningszuilen, extra beveiligingsopties en volledige digitale controle.


Lowist is dé specialist in toegangscontrole.

Hydraulische verzinkbare paal met een diameter 2mm tot 8mm hoog. Ondergrondse verloren bekisting. Contacteer AS voor info op maat voor de plaatsing van verzinkbare palen , zowel voor besturen als particulieren.


Wij bieden ook manuele en vaste palen aan. Jomaro, Compleet in Straatmeubilair en Overkappingen. Onze automatische verzinkbare palen ofwel bollards beheren eenvoudig de toegang tot stadsdelen, parkeerplaatsen, bedrijven,. De nieuwste aanwinst van onze Urbaco palen is de LUXOR Dit product is technologisch zeer vooruitstrevend.


Het is een pneumatische verzinkbare paal , ontwikkelt om te beantwoorden aan elk type installatie. Bij elke beweging van de pneumatische paal LUXOR wordt een licht en geluidsignaal . Het Leidseplein en omgeving wordt opnieuw ingericht. PARATlift verzinkbare paal uit staal. Ideaal voor straten en plaatsen die enkel tijdelijk worden vrijgegeven voor verkeer.


De palen kunnen met behulp van een driekantsleutel in een ondergrondse bodemhuls verdwijnen, dit duurt maar enkele second. De meeste mensen kennen ze wel, van die verzinkbare palen waarmee wegen worden afgesloten. Ze worden ook wel pollers, bollards, zakpalen of vezips genoemd.


Kassa is benieuwd naar jouw ervaring met deze paaltjes. In april en vorige maand werden de ramkraken gepleegd.

De dieven verdwenen op een scooter. De eigenaar had al enkele betonblokken voor de winkel geplaatst. Hij heeft nu vijf palen laten plaatsen die bij openingstijden in . Een oliehydraulisch product ontworpen om maximale onbezorgdheid en bescherming aan elke ingang te garanderen. De volledig verzinkbare paal is gemaakt van bijzonder dik staal.


Tijdens zijn beweging is hij zichtbaar dankzij de knipperlichtsignalering, die conform de veiligheidswetgeving is gerealiseerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts