woensdag 8 juni 2016

Afmeting nachtwacht

Type, Olieverfschilderij. Afmetingen , 3× 4cm. Dit schilderij bevindt zich nu in het Rijksmuseum. Rembrandts beroemdste en grootste doek werd gemaakt voor de Kloveniersdoelen.


De afmeting van de kopie is 6x 8cm. De kopie is kort na de oplevering van de Nachtwacht gemaakt door Gerrit .

De Nachtwacht is een van de beroemdste kunstwerken van Rembrandt. Schutters van de kloveniersdoelen uit een poort naar buiten tredend. Op een schild aangebracht naast de poort staan de namen van de afgebe. Op structex (soort linnen) gemaakt. Geverfd op doek en opgespannen op een frame (zonder lijst).


Het Rijksmuseum is het grootste museum van Nederlan niet enkel door de omvang van de collectie, maar ook door de oppervlakte van het museum, het budget en het aantal werknemers. Ieder jaar bezoeken meer dan een miljo. Dit is een exacte afbeelding van het originele schilderij inclusief verf scheuren.


Deze poster is nieuw en van goede kwaliteit, alleen verkrijgbaar via Bol.

De poster wordt verzonden in een goede . Sandra Derks maakt de derde Nachtwacht , dat wordt een vrouwenversie. Alle doeken hebben dezelfde afmeting van de originele Nachtwacht inclusief de lijst: bij meter. Verhuizing De projecten begonnen met de verhuizing van de echte Nachtwacht door het Rijksmuseum in december vorig jaar. De bedoeling is een exacte kopie te maken in de oorspronkelijke afmeting op doek met olieverf. Het ziet er naar uit dat we dit in de Savannestal van het . Willem van Ruytenburch en kapitein Frans Bannick Cocq staan afgebeeld.


Uitvoering, Schilderij Foto Glas Art. Toen was de afmeting van het doek ongeveer meter bij meter. Het welbekende schilderij van de Nachtwacht bij jou aan de muur? Dat kan nu met deze wanddecoratie van IXXI!


Deze wanddecoratie is gebaseerd op het beroemde schilderij de Nachtwacht geschilderd door Rembrandt. Rembrandt was de eerste kunstenaar die op een groepsportret de figuren in actie weergaf. We helpen je graag bij het vinden van het juiste werk ! Vertel ons waar je naar op zoek bent! Met een groep onbezoldigde vrijwilligers willen we over een periode van tussen de een en twee jaar een één op één kopie schilderen van de Nachtwacht van Rembrandt.


Het betreft hier dan een natuurgetrouwe kopie, in de originele afmeting , op doek en met (moderne) olieverf. Het schilderen vindt plaats .

Qua afmeting verschilt het niet veel van de Nachtwacht. Kiefer is al sinds 17-jarige leeftijd gefascineerd door het werk van Van Gogh. Vooral diens schilderijen van zonnebloemen zijn een grote inspiratiebron voor de kunstenaar. Ravensburger puzzel waarbij jij het wereldberoemde schilderij de Nachtwacht in elkaar kan puzzelen.


Strengetjes dunne wol in al die kleuren worden erbij gezocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts