vrijdag 10 juni 2016

Zonwering lamellen buiten

Buitenjaloezieën zijn de nieuwste trend op het gebied van buitenzonwering. De perfecte combinatie van functionaliteit en design. De buitenjaloezieën kunnen worden voorzien van staaldraad of aluminium geleiders.


Afhankelijk van uw stijlwensen kunnen de lamellen worden uitgevoerd met de zogenaamde C- lamel of . Ze houden de warmte buiten en door de kantelbare lamellen zorgen onze buitenjaloezieën ervoor dat de lichtinval beperkt is. Bekijk voorbeelden op de site !

Wilt u efficiënte en flexibele zonwering en optimale lichtbeheersing? Insecten buiten de deur houden? Kies dan voor vaste lamellen met geïntegreerde insectenwering. Stijlvol weggewerkt in de lamellen , maar o zo effectief.


De Online Shop met de grootste collectie zonneschermen, jaloezieën, rolgordijnen, plissés, lamellen , insectenweringen, rolluiken. Uw rolgordijn- en zonneschermexpert staat voor u klaar. Zodra de wens gehoord wordt met zonwering hinderlijke lichtinval op beeldschermen of TV weg te halen, is de buitenjaloezie de beste oplossing en in veel gevallen de enige oplossing. Een screen heeft problemen met horizontaal invallende .

Bij onze buitenjaloezieën gaan tijdloos design en functionaliteit hand in hand. Met deze innovatieve oplossing beperk je de lichtinval en de warmtestraling. Reken op een perfecte inkijkbescherming, en dat op elk moment van de dag. Dankzij de grote keuze aan lameltypes en de talloze montagevarianten van hoogwaardig . De lamellen buitenzonwering combineert een perfecte zonwering aan de buitenzijde met een modern design en biedt een grotere windstabiliteit ten opzichte van screendoeken. Met de brede lamellen , die u in elke gewenste hoek kunt instellen, zorgt u op elk moment van de dag voor de juiste lichtsterkte.


Het minimalistische design oogt strak en tijdloos. De beweegbare lamellen bestaan volledig uit thermo essenhout ( HOTwood) en de . De lamellen overkapping is helemaal compleet als u deze combineert met een glaswand. Voor heel veel mensen is de lamellen overkapping daardoor een tweede woonkamer geworden waar het aangenaam vertoeven is. Het Veldman lamellendak is een unieke buitenkamer , ook wel een regelbare zonwering of bioclimatische pergola genoemd.


Het systeem beschermd u perfect tegen allerlei weersinvloeden. De buitenkamer is opgebouwd uit een reeks lamellen die met behulp van een mobiele afwateringsgoot . Voor kwalitatieve zonwering met lamellen doet u beroep op Vandeputte. Onze buitenzonwering met lamellen in aluminium is een absolute topper. Aluminium of houten buitenjaloezieën worden ook wel raffstores of externe blinds genoemd en zijn één van de meest effectieve manieren van stijlvolle zonwering. Wij leggen de mogelijkheden uit.


De kantelbare lamellen reflecteren de zonnestralen rechtstreeks, maar zorgen er tegelijkertijd toch voor dat een ruimere doorkijk naar buiten mogelijk is.

Van een laagstaande zon of zijdelingse lichtinval zult u met buitenjaloezieën nooit last hebben. Voor computergebruikers is het belangrijk te weten dat buitenjaloezieën. Een efficiënte en flexibele buitenzonwering.


Optimale bescherming tegen zon. Doeltreffende temperatuurregeling. Materiaal 1 bestendig tegen water.


Deze maakt het mogelijk de lichtinval of . De Sunclips Evo 1is een starre buitenzonwering , die zowel horizontaal, verticaal, als onder een helling kan worden geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts