woensdag 15 juni 2016

Spaanplaat grijs

Maak een wandmeubel of boekenplank met de meubelpanelen van GAMMA. Meubelpanelen wit of andere kleuren. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Spaanplaat gemelamineerd - Pfleiderer.


Antraciet metallic (U506).

Speciaal : Pfleiderer gemelamineerde spaanplaat anti-slip in grijs mm dikte. Voor toepassing in ladebodems, legplanken van boekenkasten, caravanbouw,. Gemelamineerde spaanplaat Mirror Gloss! Een super vlakke, super blinkende gemelamineerde spaanplaat verkrijgbaar in wit en zwart.


Om een compleet assortiment gemelamineerd spaanplaat te kunnen aanbieden hebben wij buiten Essentia Unilin, Formica Unilin, Evola Unilin en Leitopal ook nog platen van diverse fabrikanten in het leveringsaanbod. Denk hierbij aan 2- zijdig gemelamineerd MDF in wit, grijs en zwart. Dit is ook 1-zijdig te leveren, . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. De beste geplastificeerde spaanplaten vind je bij Houthandelonline. Wij verkopen geplastificeerde spaanplaat als kastplanken en als hele platen.


Een bureau, gemaakt van onze witte meubelpanelen van tweezijdige gemelamineerde spaanplaat oogt jong en fris, terwijl hetzelfde model bureau in eiken een rustiek charisma geeft. Je kunt met onze meubelpanelen dan ook helemaal je eigen sfeer bepalen. De keuze voor het materiaal kan ook afhangen van het doel . Dit meubelpaneel is gemaakt van spaanplaat en is tweezijdig gelamineerd met een folie in de kleur grijs eiken whitewash. Aan de lange zijde is het meubelpaneel afgewerkt.


Het basismateriaal van de werkblad is spaanplaat voorzien van een krasbestendige kunststof toplaag van CPL. Het spaanplaat is gecertificeerd en afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Het hout is PEFC gecertificeerd en daarmee afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Het werkblad is gemakkelijk in onderhoud: . MDF Finsa Color DD grijs is een MDF waar tijdens het productieproces kleurstof door de vezels wordt gemengd. De plaat is geschikt voor binnen toepassing.


Hierdoor krijgt het MDF een door en door kleur. Merk: Meer van Rauch Pack´s.

Afmetingen: Hoogte cm. Montagetoestand bij levering: gemonteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts