donderdag 23 juni 2016

Restant badkamertegels

Koop of Verkoop restant op Marktplaats. Nu grote opruiming tegels vanaf € 1. Sale restpartijen en overvoorraad merktegels grote partijen restanten , annuleringspartijen en overvoorraad merktegels! Weg=weg grote restpartijen wandtegels en vloertegels gigantische partij restanten uit faillissment.


Tegelmegastore bied de komende tijd veel restant partijen aan tegen scherpe prijzen zo ook deze: partij tegels pastorelli bianco quartz.

Graag op voorhand bellen voor de partijen. De huidige voorraad is 56m2. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Vind restant tegels op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Wij kopen grote partijen tegels op.

Er blijven dan natuurlijk restanten over. Daarom bieden wij nu partijen waar maximaal mvan op voorraad is aan voor Euro 6. Stuntprijzen bij Tegelpartijen van Erp in Maarheeze met spectaculaire kortingen tot. Dit is een klein deel van de restpartijen die wij in werkelijkheid hebben. Wij hebben in onze showroom nog zeer veel partijen onder de 100m deze zijn allemaal tussen de €en €pm2. Om teleurstelling te voorkomen worden deze niet op de site vermeld.


Bij sommige restpartijen moet verplicht lijm en . Uw tegels pas nodig over een paar maanden? Van vloertegels tot wandtegels en badkamertegels , bij Praxis vind je de juiste tegels voor de klus. Bekijk ons grote assortiment tegels en accessoires.


Wij zijn de scherpste tegel outlet van Nederland! Wij bieden u een ruim assortiment van verschillende soorten tegels aan. Doordat wij de tegels rechtstreeks inkopen vanuit de verschillende fabrieken in italië en spanje, kunnen wij de prijzen zeer scherp aanbieden.


Soms wel tot van de werkelijke prijs. Restpartijen wandtegels vloertegels Megadump tegels sanitair restpartij tegels , sanitair. Natuursteen, marmer restpartijen.

Grote partij vloertegels Megadump Nunspeet. KOM LANGS VOOR NOG MEER RESTANTEN TEGEL PARTIJEN, OP ONZE WEBSITE STAAT NOG LANG NIET ALLES ! Kom langs in een van de filialen van Tegel Outlet voor vloer- en wandtegels van A-kwaliteit. Een kop koffie en een persoonlijke adviseur staan voor je klaar. RESTANT stuks striptegels type Waves Gris 5x15cm losse verkoop €pst.


RESTANT striptegels (ruime voorraad) 6x20cm U-Tile Losse verkoop €pst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts