maandag 27 juni 2016

Perzona prijzen

Voorheen van Swiss Sense, nu zelfstandig. Zeer zachte matras met een kern van verschillende maten pocketveren. Daarboven lagen schuim, waarvan traagschuim en koudschuim.


Onder de pocketvering zit een . Daarom kunnen wij voor jou een matras op maat samenstellen die volledig is afgestemd op jouw lichaam, jouw slaap en jouw wensen.

Wij geloven niet in één matras voor iedereen, daarom is het tijd voor een echt persoonlijke matras. LivingComfort verkoopt geen producten van het merk Perzona. Heel veel opties mogelijk. Genoemde prijzen zijn voor de vaste uitvoering.


Met zijn kenmerkende lijnenspel van harde, rechte lijnen en zachte rondingen weet hij verschillende prijzen in de wacht te slepen. De benen worden vervaardigd uit staal met voeten van aluminium of een . Denk maar eens goed na, als een artikel een adviesprijs halveert in de uiteindelijke . Niet iedereen is gelijk, waarom je bed dan wel.

Ook al gebruiken we ze dagelijks intens, toch hebben Vlamingen weinig aandacht en geld over voor een goeie matras. Misschien verandert dat nu duidelijk wor. Bij Kok Bedden vindt u de complete collectie! Kijk snel op onze website voor info en prijzen of kom naar de winkel om deze nieuwe bedden te ervaren. Iedereen is uniek, in persoonlijkheid maar ook in lichaamsbouw.


Daarbij slaapt u niet zoals iedereen. U slaapt op uw eigen manier op uw eigen op maat gemaakte bed. Optimale ondersteuning voor uw hele . Pocketveermatras in de extra stevige uitvoering, in de afmeting x 2x 2cm. Dit schuim reageert snel op elke beweging van uw hoofd en voorziet u van een drukverlagend comfort en een goede . Perzona bedden: We gaan slapen voorgoed veranderen.


Exclusief dealer van Tempur drukverlagende matrassen voor de regio Eindhoven. Lattoflex de ruggengraat van uw bed. Kreamat boxsprings op maat. Yuno matrassen en kussens.


Ook traagschuim matrassen zijn zeer geschikt voor mensen die last hebben van rugklachten. Laat je echter altijd adviseren door een van onze slaapadviseurs.

Jouw manier van slapen ook! Dat vraagt om een matras dat nét zo uniek is. Laat vandaag nog jouw matras aanmeten . De beddenwereld doet alsof iedereen hetzelfde is. Maar jij slaapt niet zoals iedereen.


In jouw persoonlijke, op maat gemaakte bed. Jij slaapt op jouw manier. Met optimale ondersteuning voor je hele lichaam dankzij het gepatenteerde Tube . Ontbrekend: prijzen bol.


Een hoofdkussen bepaalt samen met uw bed en matras uw slaapcomfort. Maar ieder persoon heeft zijn eigen wensen en behoeften wat slapen betreft. Bent u het eens met de TrustScore van Swiss Sense? Persoonlijk slaapcomfort. Meten is weten en u ligt beter.


Binnenkort een nieuw merk in de winkel. Vanaf week bij ons in de winkel een nieuw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts