woensdag 15 juni 2016

Roze wandtegels

Wandtegels nu bij HORNBACH kopen! In Colourful Tiles online selecteer je de kleur, het formaat, toepassing en uitvoering en zo vind je die tegels die het beste passen in de keuken of badkamer. Elegante en resistente tegels op witte klei die eenvoudig kunnen worden geplaatst en gereinigd.


Meer ideeën over Marokkaanse tegels, Marokkaans patroon en Marokkaanse print. Koop of Verkoop roze op Marktplaats. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Roze wandtegels diverse formaten. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Beach Pebbles pink roze kiezelstenen op matje per m2. Linea Antigua Spaanse € 6. Annuleren Alle afbeeldingen weergeven.


Wordt jij net zo enthousiast over Zelliges als wij? De prachtige kleurnuances en het handgekapte karakter, wat een rijkdom! We hebben een heel specifiek assortiment voor je samengesteld van deze wandtegels.

Vervolgens heb je de keuze om een tegelcollectie en -serie te kiezen en kan je de ruimte aankleden met de tegels die bij jouw smaak aansluiten. Gebruik de pijltjes om meer ruimtes, collecties, series en tegels te ontdekken. Jouw ideale ruimte samengesteld? Klik op de vergelijk button om een tweede ruimte te creëren. Klein formaat wandtegel , 10x1 met een getrommelde oppervlakte structuur.


Geeft een rustikale uitstraling op de betegelde wand. Ideaal voor rustieke keukens en ruimtes met een specifiek en opvallend kakrakter. Deze tegels zijn leverbaar in verschillen.


Opvallend in iedere ruimte. Prachtige roze tegel met craquelé effect. Handgemaakt in eigen atelier , iedere tegels is uniek.


Wilt u liever een ander formaat dat kan ! Nu zijn er replica witjes verkrijgbaar die exact lijken op de van origine Friese witjes. De afmetingen van de witjes zijn 13x13. De witjes zijn beschikbaar in allerlei kleuren.


Elke kleur kan vervaardigd worden. Zo kunt u denken aan blauwe witjes, roze witjes, rode witjes et .

Op zoek naar producten van Primus? Afmetingen per tegel 5x15cm. Mooi als rand bij lambrisering of tegels boven aanrecht. Ook goed te combineren als rand tussen bijv.


De hele voorraad wandtegels staat op de website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts