woensdag 15 juni 2016

Tapijt printen

Geprint vloervinyl (vloerzeil), een vloersticker of geprint tapijt is een opvallende manier van reclame maken. Het verhoogt de sfeer en geeft net dat beetje extra aan uw beurs of presentatie. Niet alleen wanden kunnen communicatiedragers en sfeermakers zijn.


Heeft u al eens gedacht aan tapijt printen ? Metro XL zorgt voor een nieuwe dimensie in het printen van vloerbedekking. Dankzij de toepassing van de nieuwste Chromojet printtechnieken is het mogelijk uw foto, logo of dessin .

We printen zowel projecttapijt als beurstapijt met eigen ontwerp of onze dessins. Alles is mogelijk bij Prints van Oranje. Kijk snel wat we voor u kunnen.


Voor een echte unieke uitstraling kun je tapijt laten bedrukken door LEOXX. En laat het perfect aansluiten op het interieurconcept. Een goede manier om een vloerbedekking er precies zo uit laten zien als je wilt, is het printen van afbeeldingen op tapijt (custom made vloerbedekking). Héél goedkoop tapijt bedrukken?


Van Straaten print haarscherpe visuals op tapijt , lopers, inloopmatten en vloervinyl. U creëert een koninklijke entree met uw eigen boodschap, foto of logo.

Ook de vloeren van beursstands kunnen worden voorzien van full colour visuals. En stelt u zich de reacties eens voor als de vloeren op . Voor allerlei types van evenementen kan u een gepersonaliseerd tapijt laten bedrukken door expert in zijn domein S- Print. Tapijten op maat voor uw gebouw, voor beurzen en voor evenementen in heel Europa is de specialiteit van S- Print nv in Oudenaarde.


Ontdek en bewaar ideeën over Tapijt printen op Pinterest. Meer ideeën over Babykamer poster, Studio kunst en Panda kunst. Aanvankelijk op zelfklevende folie om vervolgens in een tijdsbestek van jaar via printen op kunststof plaatmateriaal, op bijna alle denkbare materialen afbeeldingen digitaal te kunnen . L² Carpet zorgt voor de nieuwe sensatie op het gebied van geprint tapijt met de collectie Promotietapijt.


De nieuwe Chromojet Printtechnieken maken het vanaf nu mogelijk uw eigen logo, foto of dessin haarscherp en full- color op tapijt te printen. Zowel voor uw interieur als voor promotionele doeleinden . Mensen met een dergelijk allergie, voelen zicht dus beter in uw ruimte! Wanneer ABC Display het tapijt bedrukken in werking zet, bent u gegarandeerd van de hoogste standaards. Wij printen namelijk op een tapijt met de hoogste brandklasse in . Andere aanbieders printen op het tapijt niet in het tapijt waardoor het beeld binnen de kortste keren van het tapijt vervaagd. Nu de kosten voor het printen van vloerbedekking naar eigen ontwerp bijna gelijk liggen met de prijs van standaard vloerbedekking, kiezen opdrachtgevers steeds vaker voor onze Carpet Print.


Dit is mogelijk gemaakt . Vanaf 1mis het al mogelijk om uw eigen geprinte vloerbedekking te ontwerpen en kunt u kiezen uit 2kleuren. Wil je bezoekers op de beurs naar binnen lokken met een loper op maat?

Laat dan je beurstapijt bedrukken. Bij ons is het mogelijk om je tapijt geheel te personaliseren om op die manier je stand op de beurs helemaal af te maken. Rol het beurstapijt gemakkelijk op zodat je deze ook bij een volgende beurs weer kunt . Beprinten van beurs tapijt. Het is mogelijk om een eigen ontwerp samen te stellen, of wij kunnen de hulp inschakelen van een van onze ontwerpers.


Wij hebben ook de mogelijkheid om het tapijt te laten printen met uw eigen ontwerp! Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfslogo verwerkt in uw vloerbedekking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts