woensdag 29 juni 2016

Houten opslagkisten

Houten kisten, gebruikt kisten zijn in redelijke staat maten 1x 1x cm. Met ervaren mensen kunnen wij elke soort kisten produceren van hout of plaat materiaal of deels karton speciaal voor de luchtvracht. Verhuiskisten of opslagkisten.


Met een eigen fabriek (Almere) van waar wij jaarlijks meer dan miljoen pallets en kisten en houten verpakkingen produceren zijn wij ruim aanwezig op de . Met onze opslag kisten en meubelcontainers zijn uw producten optimaal beschermd en heeft u optimaal gebruik gemaakt van de vulling binnen uw magazijn.

Kistenfabriek de Boer, een bedrijf wat al jaar bestaat en zich heeft gespecialiseerd in het maken van houten industriĆ«le verpakkingen en andere houten half . Goede houten kisten te gebruiken voor meerdere doeleinden Afmeting LxBxH x x Aantal ongeveer 2Mogen ook in kleine partijen weg Grotere afname prijs is berspreekbaar Voor vragen bellen. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van houten opslagkisten voor lucht-, zeevracht en wegtransport. De opslagkisten van hout zijn geschikt voor het verpakken en . Voor opslag en overzeeverpakking levert Van Doorn export packing houten standaardkisten. Deze speciale inboedel opslagkisten voldoen aan de hoogste eisen.


Deze kisten zijn ontwikkeld door professionals uit het emballagemetier.

De krachtige constructie en het gebruik van hoogwaardig materiaal garanderen dan ook . Koop Goedkoop Houten Opslag. Exportpallets produceerd houten exportkisten op maat voor overzee of vliegtuig transportkisten opslagkisten op maat kisten en kratten Eigen productie aan kisten industriele Verpakkingen op elk gewenste maat houten exportkisten kisten voor machine verpakking export verpakking volgens de ISPM . Een opslagkist kan van hout , plastic of metaal gemaakt worden. Gaat het om poreuze spullen, dan wordt vaak een plastic opslagkist aangeraden.


Dit omdat je met plastic alle kanten op kunt en er ook verschillende soorten plastic . Vind de beste selectie houten opslagkisten fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit houten opslagkisten voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. De eerste mogelijkheid is dat wij uw inboedel bij u thuis komen laden. Wij hebben dan houten opslagkisten bij ons, die wij terplekke vakkundig kunnen laden. In een opslagkist kan ongeveer m3. Het blijft dan net zolang staan totdat u het weer geleverd wilt hebben.


Gebruikte opslagkisten : inklapbaar en onverwoestbaar! Wij beschikken over opslagloodsen met een capaciteit van meer dan 10. Twee van deze loodsen zijn ingericht voor het opslaan van ( kleinere) inboedels in houten opslagkisten.


Geschikt voor meerdere doeleinden.

Tevens ook pallets te leveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts