vrijdag 17 juni 2016

Spack muur

Laat u uw muren of plafond spackspuiten, dan bepaalt u zelf de uitstraling van het spackspuitwerk. Spack is van nature een gladde pasta, maar zorgt desondanks voor een korrelstructuur op uw wanden of plafond. U kiest zelf de dikte van . We zullen u op deze pagina alles vertellen over spackspuitwerk met een fijne of grove korrel en de prijs per mdie . Spack is een gladde pasta die door een hoge druk compressor als een korrelstructuur wordt aangebracht op uw wanden of plafond.


U kunt zelf de korrelgrootte en dikte bepalen van een grove tot fijne korrel.

Waar op te letten bij spack overschilderen? Spack is echter wel een sterk 'zuigende ondergrond' – d. Als u de muren juist wilt. Veel nieuwbouwwoningen worden opgeleverd met een plafond of muur met een gestructureerde laag.


Met Histor Ultraglad behoud je deze structuur. Dit spuitwerk heet Spack. Resultaat: een prachtig geschilderde muur. De ondergrond is spack en verder nog niet behandeld of afgenomen.


Bij bestaande wanden en plafonds zij er vaak vervuilingen die later door de spack heen zichtbaar zijn.

Het wordt bij bijna alle. Ook zie je pas na het verwijderen van de tape of de lijn mooi recht is geworden en niet teveel op de muur of kozijn zit. How To - Doe het zelf Spack - Alabastine. Veel woningen worden opgeleverd met een plafond of muur met een gestructureerde laag. Vanwege de zuigende werking van spack is een speciale voorbehandeling nodig om een vlekkerig resultaat en baanvorming te voorkomen.


Spack plafonds zijn goed te schilderen maar u dient wel . Al tijden genoeg van die muur met sierpleister of spachtelputz? Is jouw muur beschadig of heb je een nieuwe muur van nieuwe celbetonblokken? Wil je graag een mooie gladde geschilderde muur ? Jouw muur glad maken kan nu echt zelf, zonder opnieuw te stucen. Hiermee voorkom je banen en strepen. Schilder de eerste laag diagonaal over je plafond en de tweede laag in tegenovergestelde richting diagonaal.


Zo heb je de minste last van strijklicht, nauwelijks kans op streepvorming en . De uitsraling bepaalt u zelf. Als spack nog niet gebruikt is is dit een gladde pasta zonder structuur. Doordat de compressor veel lucht blaast naar de spuitkop van de machine creĆ«ert de spuitkop kleine korreltjes die op de muren en plafonds gespoten . Egale afwerking met decoratief effect. Spack kan tegen meerprijs in de kern gekleurd worden, .

Spackwerk is een snelle en goedkope manier om uw wanden af te werken met spuitpleister. Deze vorm van stucwerk wordt ook wel spack spuiten genoemd en wordt op de muur aangebracht met een speciale machine. Vraag naar onze aanbiedingen. Gratis prijsopgave en advies.


Kier er dan voor om een . Spack wordt standaard in wit gespoten, maar je hebt ook de mogelijkheid om voor een andere kleur te gaan. Als je de muur in een andere kleur dan wit wilt, wordt het aangeraden om dit gelijk te laten doen omdat het spackspuitwerk dan door-en-door gekleurd is waardoor beschadigingen minder snel opvallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts