donderdag 16 juni 2016

Tafelblad van sloophout

Dit is enkel een tafelblad en bevat geen onderstel. Klik hier voor de onderstellen! Dit tafelblad van sloophout wordt vervaardigd uit oud gebruikt hout, sloophout mix is een gekleurde variant met zwart, grijs, wit en blank hout.


Het sloophout mix tafelblad is uniek en . Groothandel in sloophout en meubelmaker.

We maken veelal industriƫle meubelen met combinatie van staal en hout. Hiernaast zie je Werkplaatschef Hans! Je komt hem zeker tegen bij een bezoek aan onze ambachtelijke werkplaats. Sloophout tafel en tafelblad gecombineerd met een industrieel stalen onderstel.


Deze tafel wordt gemaakt van oud hout met de resten van de verf er nog op die origineel was aangebracht. Hierdoor is ieder exemplaar uniek en lijken geen twee tafels hetzelfde. Tafel gemaakt van sloophout van het soort eiken.

Diverse tafelbladen en onderstellen los of als samenstelling verkrijgbaar. Beschikbare maten 20 2en 220cm. Euro per houten onderstel 1euro ijzeren x poten. Tafel tuintafel balken balkentafel sloophout aanbieding.


Enricomaatmeubelen levert moderne meubelen. De randen en het onderstel van de tafels op de foto bestaan uit balken sloophout. De tafel is ook … € 4900. Voor een blad met een doorsnede.


Op zoek naar een tafel van sloophout of een sloophouten tafelblad? Bij ons heeft u keuze uit verschillende modellen. Informeer gerust naar de mogelijkheden! Als u zelf een onderstel of een paar poten heeft dan kunnen wij een sloophout tafelblad leveren!


We kunnen desgewenst ook het blad met poten zoals op de foto leveren. Volledig ecologisch gemaakt in Belgie, onbehandeld en in gebruikt steigerhout (blad), baddingenhout (kader) en sloophout (poten)! Een oude zinken roestige plaat verzaagd in stukken en gecombineerd met sloophout.


Ook de poten zijn van oud verzinkt staal dus buiten een plaat multiplex voor het blad is de tafel volledig gerecycled.

Het blad is voorzien van een dikke laag epoxy en is daarna mat afgelakt. Sloophout afkomstig uit eeuwenoude gebouwen zoals vooroorlogse boerderijen of karakteristieke grachtenpanden, omgetoverd tot de mooiste unieke, handgemaakte meubels! Met stalen kruispoot onderstel. Tafelblad stroken sloophout , onderstel staal in matzwarte . Het tafelblad is gemaakt van grenen sloophout en opgedikt met een verstek lijst van gebruikt steigerhout. Dit houdt in dat het tafelblad een lijst om.


De teak tafelbladen zijn gemaakt van sloophout en hebben daardoor een extreem rustieke uitstraling. Handgemaakte tafelbladen in een unieke uitvoering. Een eyecatcher voor op je terras! Fietsvelgen en sloophout vormen de basis.


Afwerking geheel naar eigen keuze. Omschrijving Deze robuuste tafel is gemaakt van sloophout en in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Hebt u zelf een onderstel dan kunnen wij ook een los tafelblad leveren. Voorbeeld een tafelblad van.


Tafel sloophout Square Het geslepen rvs frame van de tafel Square is modern en tijdloos en leent zich uitstekend voor allerlei soorten tafelbladen. Vraag naar de vele uitvoeringen en mogelijkheden. Tafels van sloophout en schroot, recycling meubelen om zelf te maken.


Leuke doe het zelf inspiratie. Maak een tafel met schokbrekers als onderstel, gebruik fietswielen als steun voor onder het tafelblad. Deze recycling meubelen zijn soms heel doordacht gemaakt met gerecyclede materialen. Prachtige handgemaakte tafels van gekleurd sloophout.


In verschillende afmetingen en afwerkingen leverbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts