woensdag 15 juni 2016

Hardstenen wastafel

Megadump Tiel voor tegels, sanitair, toilet, badkamer en laminaat. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!


Geef dan uw badkamer een frisse en luxe uitstraling met een natuursteen wastafel van Tegeldepot. Een natuursteen wastafel heeft een donkere kleur die neigt naar antraciet en goed harmonieert met een wastafelblad in natuursteen.

Badkamermarkt heeft een groot assortiment natuurstenen wastafels. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Natuurstenen wastafel van topkwaliteit.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Vind wastafel hardsteen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Hardstenen wastafel BE-0met Blauw.


Dit natuursteen is ook wel bekend onder de namen bluestone, blauwsteen, li.

Chinees hardstenen waskommen geven een natuurlijke uitstraling aan uw badkamer. Iedere bluestone wasbak is uniek van structuur. Deze natuursteen is ook bekend als bluestone, blauwsteen of limestone.


Met hardsteen wastafels creëert u een natuurlijke omgeving. Ervaar de luxe van een design badkamer met een natuursteen wastafel. Voordelig design bestelt u online bij Badkamerdepot! Andere steensoorten in overleg. Dit model is ook verkrijgbaar in een andere natuursteen soort: Basalt G684.


U heeft gekozen voor hardsteen. Vanwege de natuurlijke eigenschappen heeft dit materiaal specifiek onderhoud nodig. U dient bij het gebruik en onderhoud rekening te houden met een aantal zaken. Dit product leveren wij gratis door heel Nederland! Vóór gebruik, wrijf de natuurstenen wastafel in met olijfolie voor extra bescherming.


Dit betekent dat ze gevoelig is voor bevlekking. Vandaar, reinig onmiddellijk na het morsen, houd het oppervlak stofvrij, sta niet toe dat vervuiling zich ophoopt (make-up, water, etc.), spoel de wastafel na gebruik .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts