vrijdag 17 juni 2016

Altrex trap 2 treden

Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Altrex Giant Huishoudtrap. De Giant is een -treeds huishoudtrap. Ideaal wanneer je net even een stapje hoger moet. En met een ingeklapte dikte van 3. Hij is perfect wanneer je even een stapje hoger moet en met zijn ingeklapte dikte van 3.

Dankzij de aluminium anodisering voelt de trap prettig aan. De trap weegt 2kg, heeft een maximale werkhoogte van ,45m en een stahoogte van 45m. Voorzien van extra brede antisliptreden voor extra stacomfort. De aluminium anodisering voelt prettig aan. Uiterst compact op te bergen (5cm dikte).


Door de mooie vormgeving is de Giant handig in de keuken, maar ook voor hoge kasten in . ALTREX Huishoudtrap Giant, treden nu bij HORNBACH online kopen! Taurus dubbel oploopbare trap (TDO). De kleinste huishoudtrap met extra brede treden.

Met de Giant sta je stevig en veilig. Een compact huishoudtrapje. Ingeklapt is de Giant zeer compact, slechts 3. De extra grote antisliptreden zorgen voor optimaal stacomfort. Tomado Pireneo trapstoel - treden. Van een bordestrap met treden tot zelfs professionele trappen met treden.


Dit zorgt er in combinatie met de hoge steunbeugel en de robuuste rubberen voeten voor dat je altijd stabiel en veilig staat te werken op deze trap. Zoek je een trap waarmee je jezelf net iets groter kunt maken om bepaalde moeilijk bereikbare plekken te bereiken? Het is een dubbel oploopbare uitvoering die je gemakkelijk op kunt bergen en zeer gebruiksvriendelijk is. Een onmisbare trap in iedere . Van de ramen lappen tot de gevel schoonmaken! Deze stabiele huishoudtrap heeft een hoge beugel en antislipvoeten.


Basic Huishoudtrap Treden - Anti-slip - Max. Alumexx Huishoudtrap treeds. De Steddy is een lichtgewicht enkel oploopbare trap (ladder) die bij uitstek geschikt is voor huishoudelijk werk Vervaardigd uit geanodiseerd aluminium Fraai. Bij aankoop van een Steddy 6-treeds huishoudtrap krijgt u gratis een Steddy - treeds huishoudtrapje t.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts