donderdag 30 juni 2016

Subsidie voor dakisolatie

Info over de tarieven, voorwaarden en het aanvragen van een subsidie dakisolatie vind je hier. Met dakisolatie kunt u heel wat energie besparen. In een goed geïsoleerde woning is er minder verwarming nodig. Met de energiewinstcalculator kunt u berekenen hoe snel u uw investering in dakisolatie terugverdient.


Volgens de Vlaamse dakisolatienorm moet elke woning tegen . Heeft u een koopwoning waarin u zelf woont?

Dan kan de Vereniging van Eigenaren subsidie aanvragen voor de isolatie van de woningen. Van de kosten kunt u ongeveer tot terugkrijgen. De subsidie moet u aanvragen voordat u de werkzaamheden laat uitvoeren. Hoe betaal je een warmtepomp of isolatie van je dak, ramen, spouw of vloer?


Ontdek welke subsidie of lening jij kunt krijgen. Energie besparen is betaalbaar. Een overzicht van premies en subsidies met hun maximumbedragen, prijzen en voorwaarden vind je hier.


Een subsidie zorgt er voor dat je je investering in isolatie nog sneller hebt terugverdient.

Het is algemeen bekend dat goede, doorgedreven dakisolatie plaatsen in uw woning van cruciaal belang is om het warmteverlies terug te dringen. Algemeen wordt aangenomen dat er door het plaatsen van dakisolatie zomaar even procent minder warmteverlies plaats zal vinden. Alle landelijke, provinciale en lokale regelingen. Onafhankelijke info over dakisolatie subsidie. Gaat u als Verenigingen van Eigenaren (VvE) voor uw gebouw en appartement( en) maatregelen nemen voor energiebesparing?


Daarnaast is er subsidie voor advies en een MJOP. Welke subsidies kunt u krijgen bij het na isoleren van woningen? IsoBouw zet ze voor u op een rijtje.


Lees HIER MEER over isolatie subsidie : Hoeveel subsidie op isolatie per m2? Voorwaarden RVO aan isolatie ? Uitvoerders verklaring RVO nodig? Lees hier meer over de voorwaarden en hoe je het aan moet pakken.


Met subsidie op woningisolatie is isoleren van uw huis nog interessanter. Wanneer heeft u recht op subsidie woningisolatie en hoeveel kunt u waarvoor krijgen? Provinciale subsidie voor het plaatsen van dak- en zoldervloerisolatie bij maatschappelijk kwetsbare doelgroepen. Gaat u het dak van uw woning isoleren? Subsidie dakisolatie Den Haag.


Dan kunt u subsidie krijgen van de gemeente Den Haag.

Door goede isolatie van uw woning kunt u besparen op uw energieverbruik en uw wooncomfort verbeteren. Als u minder energie verbruikt is er minder COuitstoot en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts