maandag 13 juni 2016

Deurslot monteren

Een slot voor een links- of rechtsom draaiende deur. Hoe verwijder ik een cilinderslot? Een deurslot monteren - Bekijk in deze video hoe de vakman een deurslot monteert. Nieuwe binnendeuren hebben aan de zijkant een uitsparing voor een insteekslot.


Het slot moet je echter los kopen.

Er zijn insteeksloten met alleen een dagschoot, die door de drukkruk wordt bediend en insteeksloten met een dag- en nachtschoot. Hierbij wordt de dagschoot door de deurkruk bediend en de nachtschoot . In de meeste gevallen kunt u simpelweg het bestaande slot vervangen door een passend Nemef vervangingsslot. Wanneer u kunt omgaan met een hamer, beitel en boor, dan kunt u dit gewoon zelf.


De producten van Nemef worden compleet . Nieuw Deurslot Nodig Na Inbraak Of Door Een Mankement? Eigenlijk kan je het monteren van een deurslot het beste aan een slotenmaker overlaten.

Deze professional heeft namelijk al honderden sloten in deuren geplaatst. Hij of zij heeft de ervaring, vaardigheid en gereedschappen om de klus zo goed mogelijk te kunnen klaren. Een goede plaatsing van een slot.


Verwijder beslag, (cilinder) en slot. Boor nu de gaten ø mm. Bevestig het beslag nadat slot (en cilinder) weer is gemonteerd. Teken nachtschoot of dagschoot af op het kozijn.


Plaats bijgeleverde sluitplaat op juiste hoogte tegen het kozijn, zodat de aanslagzijde dag- of nachtschoot (. maat A). Vaak ziet een deur er nog prima uit, maar werkt het deurslot niet meer goed. Veel buitendeuren zijn voorzien van slechts één cilinderslot, wat zeker in de grote steden tegenwoordig onvoldoende is.


Nu zijn er allerlei soorten. Zelf een slot en klink monteren in deur? Deuren worden meestal al met een slot gat geleverd waarin de slotkast van een standaard slot past.


Dit is een groot voordeel want dit is het moeilijkste gedeelte van het monteren van een deurslot. De werkzaamheden die overblijven in het .

Eventueel slot (veilig) mag door u geleverd worden,. Momenteel zijn onze deurklinken . Een insteekslot of cilinderslot vervangen is doorgaans vrij eenvoudig. Lees hier waar je bij aanschaf en montage op moet letten. Met het dichtdraaien van uw slot vallen direct deze haken of stalen pinnen in een stalen sluitkom in uw kozijn.


Hiermee is uw deur optimaal beveiligd. Het forceren van de deur is niet meer mogelijk. Doordat de deur op punten sluit is het niet meer mogelijk de deur te ontzetten op het sluitende punt. Het is namelijk een werkzaamheid die zeer precies uitgevoerd moet worden. Beschik je niet over de kennis of vaardigheid om de taak uit te voeren laat dit dan aan een slotenmaker over.


In gevallen waarbij het niet mogelijk is een insteekslot te gebruiken, kun je een oplegslot monteren. Dat is bijvoorbeeld het geval bij een dunne deur die minder dan mm breed is. Het gat voor een insteekslot zou de dunne deur te veel verzwakken.


Er zijn oplegsloten verkrijgbaar met een dagschoot of een nachtschoot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts