vrijdag 10 juni 2016

Eiken vloer gerookt

Gerookte houten vloeren zijn vloeren die donkere van kleur worden door het roken van de vloerdelen. Door een houten vloer in een gesloten ruimte te plaatsen en bloot te stellen aan amoniadampen. Dubbel gerookte eiken vloer.


Doordat eiken looizuur bevat kan een eikenhouten vloer uitstekend gerookt worden. Hoe meer looizuur een plank bevat hoe donkerder de vloer kan worden.

Van tevoren weten we niet hoeveel looizuur een plank bevat. Door de variërende hoeveelheid looizuur in . Enkel Gerookte Eiken Houten Parket Vloeren ! Unieke Vintage, White Wash, Grey Wash en Natuurlijke designs tegen scherpe prijzen voor u verzameld. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats.


Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Een gerookte eiken houten vloer is heeft een unieke uitstraling.

Te combineren met diverse afwerkingen waaronder Kleurolie en Beits voor een uniek effect. Bestel online bij Cavallo Floors in Wageningen gerookt eiken hout voor een scherpe prijs! Ook dubbel gerookt eiken hout in de aanbieding! Door eikenhout te laten roken krijgt de plankenvloer meer diepte in het hout. De nerven worden meer zichtbaar en het hout wordt donkerder.


Hoe langer men rookt, hoe donkerder dat het hout wordt. In europees eiken zit van nature de stof tanine. Door het rookproces wordt deze stof geactiveerd . Houten vloeren gerookt ,Roken van eiken planken brengt de tekening naar voren. Als u op zoek bent naar eiken houten vloeren komt u regelmatig gerookte en dubbel gerookte houten vloeren tegen, maar wat houdt het roken eigenlijk in.


Een origineel gerookte eiken houten vloer is vloer die donkerder is gemaakt doormiddel van een chemisch procedé. Het procedé is dat ammoniak een . Prachtige witte geoliede eiken houten vloer met een karakteristieke uitstraling doordat de vloer dubbel is gerookt. Praktisch in onderhoud en vriendelijk in gebruik.


Het roken van deze witte eiken houten vloer zorgt ervoor dat deze witte vloer donkerder wordt.

Bovendien komt de nerftekening duidelijker naar voren. De tweede olie laag is net aangebracht door Holtz. Boven: Eiken blokmotief diagonaal gelegd. In bijvoorbeeld eikenhout zit tannine.


Door dit tannine (looizuur) in aanraking te brengen met amoniak in een speciaal ingerichte en gefilterde ruimte wordt de houten vloer donkerder bruin. Als je een gerookte vloer afwerkt met een naturel olie, geeft dit een warme bruine kleur. Met witte olie krijgt de vloer echter een grijze uitstraling, alsof de planken al heel oud zijn. Een groot voordeel van een gerookte. Het meest opvallend is dit effect bij geborstelde eiken vloeren gekleurd met een donkere olie.


De donkere kleur zal blijven hangen in de houtstructuur, terwijl het hout rondom de tekening zijn lichte kleur behoudt. Dat principe vind je terug bij de populaire 15-ABC-189-JURA-B. Als de geborstelde houten vloeren ook gerookt. Wood and Stones hét adres voor houten vloeren.


Eiken vloer , eiken houten vloeren geborstel gerookt en geolied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts