vrijdag 17 juni 2016

Gewicht underlayment

Elliottis-pine is hoofdzakelijk afkomstig van Braziliaanse plantages en is een houtsoort met gunstige sterkte- eigenschappen. Speciaal voor de Nederlandse markt zijn de platen voorzien van een mes en groef aan de lange zijden. Gewicht per plaat, circa kg.


Plaatopbouw, of vuren fineren. Oppervlakte voorzijde, II-kwaliteit gesloten en geschuurd. Allen underlayment platen zijn exterieur verlijmd.

De verschillen worden hoofdzakelijk onderverdeeld in kwaliteit, zichtzijden en gewicht. De gebruikte houtsoorten maakt underlayment in principe ongeschikt voor zichtwerk. In de praktijk wordt dit wel gedaan. Het verschil dat hiermee ontstaat is dat sommige underlayment. Dé vlakste constructieplaat op de markt.


Beschikbare afmetingen: 244x61cm en 244x122cm. Hallo mede klussers (en lezers),. Ik ga binnenkort mijn beneden en zolder vloer vernieuwen met underlaymentplaten als ondervloer (bestaande balken blijven zitten).


Over het algemeen wordt deze underlayment 9mm toegepast voor binnen toepassingen of tijdelijk buitenwerk.

Het lage gewicht en de vlakheid van de plaat zijn gewaardeerde eigenschappen. Russisch softwood is goed te bewerken. Zagen, schroeven en nagelen gaan probleemloos.


Direct te bestellen en snel bezorgd. Vänerply, FSC gecertificeerd Zweeds vuren constructietriplex. De mm dikke 5-lagenplaat is kruislings opgebouwd uit vuren fineren waarbij eventueel het constructief sterkere grenen is . Fins vuren, sterk voor underlayment. De plaat is bovendien licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te hanteren.


Bekijk diktes, afmetingen en prijzen. Meerdere underlayment soorten. Naast vuren multiplex hebben wij meerdere soorten underlayment in ons assortiment.


Zou het gewicht van de totale vloer nu toch dusdanig zijn toegenomen dat ik dit door een . Deze kwaliteitsplaat is op technisch hoogwaardige wijze geproduceerd. Het is opgebouwd uit door en door vuren fineren. De stabiliteit is groot en de platen zijn vlak. De platen zijn aan de lange zijden voorzien van groef en messing( ook leveren we deze platen met rechte kanten-SQ). De fins vuren multiplex dient als beter alternatief voor het Amerikaans underlayment.


In verband met minder spanning zijn dit vlakkere platen waardoor ze zich gemakkelijker verwerken.

Het relatief lage gewicht en de vlakheid van de plaat zijn gewaardeerde eigenschappen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts