donderdag 30 juni 2016

Zonnescherm screen

De ritsscreen of zipscreen heeft geen kieren meer tussen de geleider en het screen doek. Screens als buitenzonwering. Op een zonnige dag trekt u er graag op uit.


U geniet van de zon, als u maar terugkomt in een koel huis. Dat kan met onze zonwering screens.

De ideale buitenzonwering voor elke verdieping en elk seizoen. Zonwering die nauwelijks opvalt aan uw gevel en toch aangename schaduw . Ideaal dus als u waarde hecht aan uw privacy. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering. Door architecten worden ze veelvuldig toegepast op de grotere gebouwen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor toepassing op . Doordat screens (ook wel bekend als sunscreens of zonnescreens) de zon echt buiten houden weren ze veel meer warmte dan bijvoorbeeld raamdecoratie.


Ook zorgen screens voor meer privacy doordat je van buiten niet naar binnen kan kijken terwijl het doorzicht van binnen naar buiten grotendeels behouden blijft. Koop of Verkoop screens op Marktplaats.

Omdat wij een groot aantal producten zelf produceren en u geen montage- en meetkosten betaalt, kunt u op Zonweringbestellen. Bent u het zat om thuis te komen in een woonkamer die aanvoelt als een sauna? Kijk dan naar de mogelijkheden voor screens.


Lees hier meer over de voordelen van een zonnescreen en . De voorkap van de screen is afgerond. De screen wordt standaard geleverd met een bandopwinder buiten links of rechts. Dit is mogelijk bij een screen oppervlakte . Een overzicht van screens als zonwering vind je hier. Een screen werkt ongeveer hetzelfde als een rolluik: het doek glijdt tussen twee geleiders naar beneden. Een screen is een zonnescherm dat strak voor het raamkozijn naar beneden en omhoog gaat.


Deze geleiders worden aan de buitenkant van de kozijnen gemonteerd. Harol is gespecialiseerd in zonwering, rolluiken en sectionale garagepoorten. Aan de onderzijde van het doek zit een onderlijst.


Het doek loopt verticaal naar beneden voor het glas. Aan het uiteinde van de onderlijst zitten . Kijk voor goedkope budgetscreens op onze webshop.

Wij hadden binnen een Sauna nu hebben we koelte met vrij uitzicht naar buiten. Onze wens was oud met nieuw combineren voor onze serre en een eenvoudige bediening van het systeem. Wij vonden de oplossing bij Veldman Zonwering! Zonwering op maat bij GAMMA voor knikarm- en uitvalschermen, rolluiken, markiezen en screens.


Of bekijk onze standaardmaten knikarmschermen. Zoekt u binnen- of buitenzonwering of rolluiken? Bij Solyscreen bent u aan het juiste adres. Solyscreen opereert al meer dan vijftig jaar voor particulieren én bedrijven in de gehele Benelux.


Solyscreen beschikt over eigen productiefaciliteiten waardoor ze perfect maatwerk kan leveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts