maandag 27 juni 2016

Shera gevelbekleding

Het rabat (x 1x mm) is voorzien van een houtstructuur en heeft de . SHERA is een nieuwe naam in Nederland voor onbrandbare gevelbekleding. Internationaal wordt het product echter al jarenlang succesvol toegepast. SHERA gevelbekleding is samengesteld uit cement en cellulosevezels. Door de samenstelling is een zeer hoogwaardige gevelbekleding ontstaan.


De panelen hebben een natuurlijk ogende houtnerfstructuur.

Door het model en de cederhoutstructuur zijn de delen net zo mooi als echt hout, maar in werkelijkheid is het vezelcement. Voordeel daarvan is dat de delen nooit kunnen rotten of branden. Bovendien “werkt” vezelcement . De profielen hebben een natuurlijk ogende houtnerf en kunnen op vele manieren worden toegepast. De gevelschroef met plug door draaglat en isolatie heen tot op de gewenste diepte in de muur plaatsen (doorsteekmontage).


Op de draaglatten kan men de geveldelen monteren. Het is verkrijgbaar als rabatdeel van 3. Het betreft zowel de voorkant als de achterkant van het huis. Daarbij is het materiaal ongevoelig voor rot, vocht en ongedierte.

De keuze bestaat uit twee modellen: planken of rabatdelen. Aan het woord is Bas van Etten, projectleider bij SKH. De brandklasse wordt bepaald voor het samenstel van materialen dat een bepaalde constructie vormt. Shera plankprofielen of rabatdelen. Cm breed 10mm dik prijs nu € 17.


Btw voor meer aanbiedingen zie ook onze andere advertenties wij zijn een bouw en handelsonderneming en van vele markten thuis. Verkrijgbaar in Rabat en. Vele kleuren beschikbaar. Trends in gevelbekleding Onderhoudsgemak, een blijvend mooie uitstraling en brandveiligheid zijn belangrijke aspecten in de keuz.


Dat blijkt onder meer uit de vele kunststof- en vezelcementcollecties met rabatdelen en een houtstructuur, zoals Profort en Shera. Verder breiden collecties met . De kleur moet zwart worden. Afmetingen : Voorkant: Lengte ongeveer meter. Zowel gevelbekleding van hout als kunststof gevelbekleding dient periodiek schoongemaakt te worden. Gevelbeplating van hout wordt meestal schoongemaakt tijdens de schildercyclus van de woning.


DuraClad gevelbekleding - Read more about duracla gevelbekleding , zeer, natuurlijk, rabat and vocht. Bezorgkosten zijn bij dit artikel op aanvraag, afhankelijk van uw woonplaats. Bel ons tijdens kantooruren of stuur een bericht via het contactformulier.

GevelNet biedt een compleet programma duurzame gevelbekleding met een oplossing voor elke gevelsmaak en gevelsituatie. Fetim Professional, Amsterdam .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts