donderdag 16 juni 2016

Golfplaat bevestigen

Werk het golfplaten dak aan de kopse voor - en achterzijde af met de windveren. Deze maak je door twee geschilderde latten haaks tegen elkaar te bevestigen (schroef 3x40). Zet de windveren aan de bovenzijde met schroeven vast.


Zorg ervoor dat je ook hier weer door de top van een . Er bestaan verschillende methodes om de golfplaten te bevestigen.

Dit is vaak afhankelijk van het type golfplaat dat u kiest. Voor een lichte golfplaten gebruikt men andere bevestigingsmiddelen dan voor zware bitumen golfplaten. Windveren maken en plaatsen (optioneel).


Werk eventueel het golfplaten dak aan de kopse voor- en achterzijde af met windveren. Leg de golfplaten in verband. Nadat de balk- constructie klaar is, legt u de platen in verband als volgt: Lengterichting van de golf altijd in de tegengestelde richting van de balkconstructie plaatsen. Deze overlappingen mogen alleen plaatsvinden op die .

Hoe plaats je de dakbedekking voor tuinhuis in Ardex golfplaten ? Bij de klassieke methode leg je de golfplaten tegen de overheersende windrichting in. Bij het ronddekken leg je de golfplaten op beide dakvlakken van rechts naar links in de richting van de . Bevestigingsmaterialen voor golfplaten , om uw golfplaat goed te bevestigen adviseren wij tot bevestigingspunten per vierkante meter. Bevestigingsmateriaal voor golfplaten zoals schroeven, afstandhouders en schuimprofiel eenvoudig online te koop voor een scherpe prijs!


Om de golfplaten voldoende sterk te kunnen bevestigen aan de onderconstructie worden er minimale afmetingen geëist aan de onderconstructie. De minimale breedte van stalen gordingen bedraagt mm, terwijl deze voor houten gordingen mm dient te zijn. Indien er sprake is van horizontaal aangebrachte latten op . Mocht de golfplaat in de betreffende hoek teveel wind vangen, begin dan aan de linkerkant. Wanneer nodig, kunt u de golfplaat op maat zagen met een fijn getande handzaag.


De bitumen golfplaten TOPLINE hebben niets dan voordelen. Door hun unieke technologie zijn ze extra sterk en gaan ze extra lang mee. TOPLINE golfplaten zijn hoogkwalitatieve, éénlagige, vormvaste . Gevels – ECOLOR NT en ECOLOR EXTRA NT.


Overlappen en dichtingen.

Golfplaten profiel ARDEX NT. Wilt u uw golfplaten professioneel laten monteren? Bucon kan u hier bij helpen, wij zijn gespecialiseerd op het gebied van wand-en gevelbeplating! Goede service √Snelle levering. Hoe u de golfplaten van staal en aluminium juist en volgens de geldende bouwvoorschriften moet bevestigen is niet zo eenvoudig te zeggen.


Dit kan per gebied en object verschillend zijn, omdat rekening gehouden moet worden met windkracht en sneeuwbelasting. Ook de grootte van het dak en de onderconstructie . Ook op een dak met golfplaten kan men zonnepanelen bevestigen. De schroef met EPDM-rubber en kapje die normaal de golfplaat bevestigd op de onderliggende houten balk, wordt vervangen door een bout met daarop een element waarop men een rail kan bevesigen waarop zonnepanelen kunnen worden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts