woensdag 15 juni 2016

Stalen gevelbekleding

In combinatie met een binnendoos maakt u een gangbaar opbouwsysteem. Metalen gevelcassettes van aluminium of staal zijn vanwege hun stijlvolle minimalistische uitstraling erg geschikt voor gebouwen met een moderne architectuur. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, vormen en afwerkingen en kunnen zowel zichtbaar als onzichtbaar aan de gevel worden bevestigd.


De omgeving spiegelt zich in deze metalen plooien, de afwezigheid van zichtbare bevestigingen versterkt de esthetiek. Dit model van gevelbekleding is een systeem gerealiseerd uit staalplaat, zij het roestvast, thermisch verzinkt . Projecten Ingenieurs Bureau Holland b.

PIB, is gevestigd in Nijkerk en gespecialiseerd in ontwerp levering en montage van metalen gevelbekleding tegen een vooraf overeengekomen prijs. Met ons team van betrokken medewerkers realiseren wij jaarlijks meer dan 2complete projecten met stalen. Stalen Rabat met houtnerfstructuur, onderhoudsvrij en leverbaar in verschillende kleuren en coatings. Bekijk snel het assortiment op onze website.


Aluminium gevelbekleding is erg sterk, licht van gewicht (drie maal lichter dan staal ) en heeft nagenoeg geen onderhoud nodig. Tegenwoordig zijn aluminium composiet panelen erg in trek vanwege de gunstige producteigenschappen en vanwege de diverse decoratieve afwerkingen waarin ze te verkrijgen zijn. VPT Versteeg is producent van gevelbekleding in metaal, cortenstaal en aluminium, voorzien van perforatie reliƫf led en solar. VPT Versteeg is systeem partner voor de complete gevelbeplating, waarbij het hele traject van engineering, productie, oppervlaktebehandeling en montage door ons verzorgd wordt.


Cor Ten staal geniet de laatste jaren bijzondere aandacht in gevelbekledingen.

Architecten en opdrachtgevers kiezen bewust voor Cor-Ten staal als gevelbekleding om zijn natuurlijke kleur en de robuuste uitstraling. Het belangrijke voordeel van weervast. Naast onze damwandplaten voor dakbedekking bieden we ook twee verschillende stalen en aluminium damwandplaten voor gevel - en wandbekleding aan. De beide profielen onderscheiden zich in de profielhoogte en de plaatbreedte. Geprofileerde staalplaat is veelzijdig: het is constructief, divers en toepasbaar in exterieur en interieur.


Deze brochure laat geprofileerde staalplaat zien als dak- en gevelbekleding. Opgeklommen van de golfplaat op de nissenhut komt de geprofileerde plaat nu ook voor als hoogwaardige gevelbekleding. Met de ontwikkeling van constructies in ijzer en staal in de negentiende eeuw, werd ook op beperkte schaal geĆ«xperimenteerd met dak- en gevelelementen in dit nieuwe bouwmateriaal. De golfplaat is het eerste resultaat: al in de negentiende eeuw zijn verzinkte ijzeren golfplaten gebruikt . Continu thermisch verzinkte stalen binnendozen bieden onder de meest voorkomende omstandigheden voldoende weerstand tegen corrosie. Asbestanalyse in Laboratorium volgens de norm HSG 248☺.


De uitslag of het al dan niet asbest is en welke soort asbest . Dak- en gevelrenovatie kan een goed en kostenbesparend alternatief zijn voor nieuwbouw, zeker wanneer u gehecht bent aan uw huidige locatie. SBR en Bouwen met Staal presenteren nieuwe SBR-Referentiedetails Utiliteitsbouw en nieuwe details met stalen gevelbekleding. Deze zijn een gezamelijke uitgave van SBR, kenniscentrum voor de bouw, en Bouwen met Staal, platform voor staal in de bouw. Gevelelementen Voor het eerst zijn er . Een wand wordt opgebouwd uit meerdere onderdelen, bijvoorbeeld: binnendoos, isolatie en een buitenplaat (Profielplaat).


Opdrachtgevers willen BREEAM certificaten voor hun gebouw en met stalen gebouwbekleding zijn daarin veel punten te behalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts