woensdag 22 juni 2016

Isolatiewaarde sandwichpanelen

Isolatiewaarden van sandwichpanelen. In dit informatieblad is de isolatiewaarde van gevelpanelen aangegeven. Van een aantal courante isolatiematerialen is voor . Bij het bekijken van een koopappartement (type: vernieuwbouw duplex) blijkt dat de leefruimte voorzien is voor het dakappartement (onder het dak dus). Volgens de aannemer is bij de dakisolatie gebruik gemaakt van sandwichpanelen met rotswol van 100mm.


De SAB sandwichpanelen voor de gevel en wand worden gekenmerkt door de combinatie van hoge isolatiewaarden van het PIR- schuim met een laag eigen gewicht.

Gevelbekleding kopen voor de goedkoopste prijzen kunt u bij Bross Handel BV. Een overzicht van de isolatiewaarde van sandwichpanelen. Deze isolatie zorgt voor een flinke kostenbesparing en houdt je gebouw afhankelijk van de isolatiewaarde vorstvrij of op een aangename temperatuur. Vele kantoorgebouwen met een hoog duurzaamheidsgehalte (BREEAM-label) kozen bewust voor de geïsoleerde . Een sandwichpaneel bestaat uit twee metalen platen met ertussen een laag isolerend materiaal.


Sandwichpanelen kunnen zowel . De vraag naar sandwichpanelen stijgt maar door. Geïsoleerde sandwichpanelen voor gevel of dak? Dit komt omdat ze een aantal zeer effectieve eigenschappen in zich verenigen: een hoge isolatiewaarde , een gering eigen gewicht en een perfecte afwerking aan zowel de binnen- als de buitenzijde.

Door deze eigenschappen zijn sandwichpanelen. Geen condensvorming mits dampdichte plaatsing in een normale atmosferische toestand. Geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Snel en gemakkelijk te plaatsen. Er is een grote diversiteit op de markt van.


De dikte van de panelen bepaald de isolatiewaarde en de vorm van isolatie bepaald ook de brandwerendheid. Een kern van isolerend materiaal met aan elke zijde een dunne laag van geprofileerd staal die eraan verlijmd is. De panelen bestaan uit staalplaten, met daartussen het brandwerende isolatieschuim.


Omdat je met de panelen . Het purschuim dat op de stalen sandwichplaat is aangebracht vormt een harde laag die isolerend werkt. De sandwichpanelen voor wand en dak worden veel gebruikt voor bedrijfsgebouwen, . In alle seizoenen heeft u een comfortabel binnenklimaat dankzij de sandwichpanelen. Bij projecten waar enkel een isolatiewaarde is vereist, kan worden volstaan met een sandwichpaneel waarbij PUR isolatie is toegepast. Wanneer bij een project een hoge brandwerendheid noodzakelijk is, dient er een sandwich paneel met een steenwol isolatie toegepast te worden.


De EPS (Expanded Polystyreen) geïsoleerde sandwichpanelen van Unisol zijn uitermate geschikt voor de bouw van koelcellen, vriescellen, klimaatkamers, scheidingswanden en tal van andere toepassingen. De grote voordelen van de sandwichpanelen zijn de constante isolatiewaarde , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts