woensdag 8 juni 2016

Madelon dielen fotoreizen

Madelon Dielen Fotoreizen , Zwaag. Een decennia lang geheel verzorgde, avontuurlijke en actieve fotoreizen naar de mooiste steden en. We hadden een ontzettende leuke groep en we hebben veel gelachen. Netherlands, Noord- Holland. Het was een enorm bijzondere ervaring, waarbij wij het geluk hebben gehad om vier keer het Noorderlicht te zien en de zonsverduistering op maart.


Ik ga zeker nog een keer terug, maar . De combinatie tussen moderne architectuur en de vele monumentale gebouwen in Londen zorgen voor prachtige . Stuur e-mail mail_outline Fotoreizen Hou je van reizen en van fotografie? Kijk dan op madelondielen. Al jaar de mooiste fotoreizen.


Een onvergetelijke ervaring: de foto-rondreis naar IJsland in de winterperiode waarbij we bevroren watervallen en meren, prachtige winterlandschappen, ijsgrotten, gletsjers, het betoverende IJsbergenmeer, aangespoelde ijsschotsen . General Informations, Data. A great night at the beach, under the Northern lights on . Een complete cursus fotografie in één dag, dat is de Summer School! In theorie en praktijk de vele technische mogelijkheden van je camera en flitser leren kennen en daarnaast je creativiteit vergroten. Laatst bijgewerkt door Marit op . Photo tour Scotland - the Outer Hebrides in A combination of photography, long exposure, film and time lapse.


Redirects, Domain is not redirected. We zullen dan ook uitgebreid de omgeving overdag. Afgelopen herfst zijn we meegegaan met de Noorderlicht IJsland fotoreis. Op alle locaties was ruim de tijd om te fotograferen. Ik vond fotograferen altijd al leuk , maar wist . Fotografie en reisorganisatie).


De Factorij 45-d Plan route. Guiding photo tours all over the world for years.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts