woensdag 8 juni 2016

Luxaflex inzethor

Geschikt voor zowel houten, aluminium als kunststof kozijnen. U hoeft namelijk niet te boren of te schroeven, u bevestigd de hor snel en eenvoudig. Door de veelzijdige inbouwmogelijkheden past de inzethor op vrijwel elk raam.


Omschrijving: Innovatieve hor! Vast raamwerk van fraai aluminium profiel in kleur met.

Voor kunststof, aluminium en houten kozijnen. Montage met kaderveren bovenzijde dus zonder schroeven. Houten kozijnen in overleg! Combineert de flexibiliteit van een inzethor , met de elegante van een rolhor. Te monteren zonder boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.


Paul en Paul levert verschillende types en maten. Kom langs in onze showroom of bekijk online onze producten. Bekijk hier de verschillende types.

Vanwege de smalle profielen kan de hor bij geringe montageruimte toch geplaatst worden. Eén van de oudst bekende horoplossingen, speciaal ontwikkeld voor kunststof raamkozijnen. Hamstra biedt een handig bevestigingssysteem, waardoor u de hor snel en gemakkelijk kunt verwijderen en terugplaatsen, zonder boren of schroeven in het kozijn.


Decolux levert de volgende modellen: . De nummer van Nederland in raambekleding, binnenzonwering en raamdecoratie. Luxaflex Inzethor Flex met korting. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar als het om luxaflex horren gaat. Een hor heeft een strakke uitstraling en nemen weinig ruimte in beslag. Deze hor heeft alle gemakken van zowel een Inzethor als een Rolhor.


Tevens is hij te monteren zonder te boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen. In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u fri. De structuur is dusdanig fijn dat zelfs de kleinste insecten er niet doorheen kunnen. De profielen zijn standaard in kleuren en bij inzethorren zelfs in kleuren beschikbaar.


Op aanvraag zijn ook alle RAL kleuren mogelijk. Voor voorbeelden kunt u hun sites bezoeken en voor een betrouwbaar advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs voor een bezoek bij u thuis of op het bedrijf. Uiteraard bent u ook van harte .

Standaard gaasdoek is Fibre Grey. Een inzethor is een heel praktisch product. Deze hor gebruik je alleen in die periode van het jaar dat het nodig is.


Na het seizoen, kunt u de hor eventueel netjes opbergen. Er hoeft niet geboord te worden om deze hor te bevestigen. Je klemt hem als het ware in het raam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts