donderdag 2 juni 2016

Betonvloer egaliseren garage

Technische moeilijkheden. Het renoveren van beschadigde en versleten betonvloeren die een hoge slijtvastheid en vlakheid vereisen zoals bij: magazijnen, garages en bedrijfsvloeren. Gaat u aan de slag met het coaten van de garagevloer ? Dan kunt u in verreweg de meeste gevallen het beste eerst uw garagevloer egaliseren.


Door de garagevloer te egaliseren , wordt het eindresultaat mooi glad en strak.

Dat ziet er niet alleen mooier uit, maar zorgt er ook voor dat uw garagevloer straks een stuk. Ik ben van plan mijn garage te vloeren. Momenteel is het enkel een laag beton en die heeft men blijkbaar destijds niet vlak gegoten (ik heb dit huis jaar geleden gekocht). Mijn vraag is wat ik best gebruik om alles egaal te krijgen alvorens te vloeren. Ik schat dat ik maximaal 1cm moet verhogen . Oneffen betonvloer - egaliseren of afschuren?


Betonvloer egaliseren per m2? Wilt u graag een nieuwe vloer aanschaffen?

Dan is het verstandig om eerst de gestorte betonvloer te egaliseren. Hierdoor maakt u de ondervloer weer glad en recht. Door de oude betonvloer te egaliseren kan een nieuwe vloer zoals laminaat, parket of vloerbedekking makkelijker en vlakker worden . Bij een renovatie of verbouwing word de oude vloerbedekking.


Dat is niet bepaald een makkelijke klus, maar je het gerust wel zelf uitvoeren. Onze tips helpen je op weg. Vallen er gaten in de vloer van je garage ? Met enkele simpele ingrepen maak je er weer een spiegelgladde vloer van. Begin april is de fundering met betonvloer van mijn schuur (24m2) gestort.


De praktijk leert ons dat het echt een strakker resultaat geeft. Het klinkt eenvoudig: hoe strakker de garage ondergrond hoe beter het resultaat. Indien u de garage coating aanbrengt op een gladde betonvloer zorgt dit voor de beste aanhechting . Een vloer egaliseren is vaak nodig voordat je de vloer bedekt. Volg dit stappenplan om jouw vloer te egaliseren.


Vul diepere scheuren en gaten met snelcement. Smeer de vloer in met vloerprimer om de zuiging te verminderen. EGALISER-EN is een egaline of egalisatiemortel voor betonnen vloeren.

Voor grotere laagdiktes tot mm gebruikt u best P. FLOORCOATING is een totaalpakket waarmee u vloerbeschilderingen in garages en magazijnen kan uitvoeren van A tot Z. Uw betonvloer wordt slijtvast en krijgt een halfglanzend aspect. Vlak uw betonvloer uit met deze egaliserende epoxy. Eenvoudig in gebruik, en de volgende dag al uitgehard.


Wacht bij meerdere lagen de beloopbaarheid van de vorige laag af. Breng de vloerbekleding enkel na volledige droging van de vloer aan. Houten vloer egaliseren. De ondergrond voorbehandelen. Voor zuigende ondergronden , de ondergrond . U kunt deze vloeren coaten of behandelen met een epoxy gietvloer, de ultieme oplossing voor uw garage of werkplaats.


Cementdek- of betonvloeren blijven stof afgeven en zijn altijd poreus. Na het egaliseren kan men een epoxy vloer of rolcoating aanbrengen. Aanstaande donderdag egaliseren.


Eerst de vloer stofzuigen dan egaliseren. De klus is uitgevoerd door Van Dinther Woninginrichting. De heren hebben het buitengewoon snel . Type klus: Cementdekvloer aanbrengen. Materiaal verzorgd door: De vakman.


Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Wij hebben al duizenden vierkante meters vloer geëgaliseer dus u kunt vertrouwen op onze ervaren experts. Vooraf krijgt u duidelijk inzicht in de kosten en de planning, precies zoals u het . Reeds bestaande betonvloer egaliseren. Een reeds geplaatste betonplaat zou moeten geegaliseerd worden(2cm).


Dit is voor een vrijstaande garage van 36m². De egalisatie zou water- en vorstbestendig moeten zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts