maandag 6 oktober 2014

Tweedehands design meubels den haag

Van moderne tot vintage meubelen. U vindt een snel wisselend assortiment van vintage en retro meubels in deze webshop. Het meubel assortiment bestaat o. Wij kopen industriële meubels , vintage meubels en design.


Inkoop Wij zijn altijd op zoek naar mooie gebruikte design meubelen en verlichting ! Bij ons vindt u een uitgebreide collectie van de grote namen in de meubelbranche.

Deels tweedehands design , maar ook restpartijen, showroommodellen en b-keus, die met een fijne korting over de toonbank gaan. En dat zit hem niet alleen in vintage kleding, ook vintage meubels zijn erg populair. Antieke tafels, industriële lampen, vrolijk gekleurd behang, het kan allemaal.


En het liefst zijn die meubels tweedehands , we willen . Winkel in vintage gebruikte design meubels en verlichting gevestigd in Den Haag in het Zeehelden Kwartier. Slechts op geringe afstand van het Gemeentemuseum, Vredespaleis en de binnenstad. Het aanbod bestaat uit een breed assortiment gebruikte vintage design meubels , waaronder ontwerpen van.


Wat jaar geleden nog een gewoon rommelwinkeltje was in allerhande gebruikte meubelen , groeide al snel uit tot een . Eigen Stijl is gevestigd aan de Anna Paulownastraat in Den Haag.

Bezoek onze webwinkel voor onze vintage design collectie. Een winkel vol houten fifties design uit Scandinavië, Nederlandse buismeubels van voor de Tweede Wereldoorlog of Italiaanse klassiekers uit de. Stromingen, Prinsestraat 4 Den Haag.


Vintage design meubelen , lampen en accessoires. Retro Studio bestaat al jaar. Vind design meubels op Marktplaats. Specialist in tweedehands vintage design meubelen. Voor iedereen een voordeel.


Koop of Verkoop design meubels op Marktplaats. Flexform ABC stoel uitgevoerd in bruin leer. Wel enige gebruikssporen maar dat komt het patina alleen maar ten… € 9500.


Design klassieker van Citterio. Meubelen - tweedehands in Den Haag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts