dinsdag 12 januari 2016

Resolschuim isolatie

Resolhardschuim is gebaseerd op resolhars. Kingspan Kooltherm isolatie is hoogwaardige resolschuim isolatie met een vezelvrije kern, geschikt voor diverse toepassingen. PIR en resol hardschuim isolatie onderscheiden zich van andere isolatiematerialen door de zeer goede isolerende eigenschappen, waardoor er met dunnere isolatieplaten gewerkt kan worden en hierdoor ruimte wordt bespaard.


Bovendien komen bij de verwerking van de isolatieplaten geen schadelijke vezels vrij. Spring naar Wil je gaan isoleren met resolschuimplaten?

Resolschuim (PF isolatie ) staat voor fenolformaldehydeschuim. Wie echt op zoek is naar een isolatiemateriaal met even goede en zelfs betere isolerende eigenschappen als PUR en PIR, heeft nog één optie: resolschuim. Samen met chemische stoffen als fenol, ureum en formaldehyde wordt een hard schuim gevorm dat uitstekend geschikt is voor het isoleren van daken, muren of vloeren. Resol is voornamelijk populair omwille van het bijzonder hoge isolerende vermogen. Zo bezien gaan producenten van hoogwaardig isolatiemateriaal als PIR en resolschuim gouden tijden tegemoet.


En wat te denken van aerogelisolatie en vacuümisolatiepanelen? Een aantal ontwikkelingen op rij. Hallo, Ik wil mijn spouw isoleren met PIR of Resol.

Hans D: Bedoelde je niet: eerst het buitenspouwbla dan de isolatie en dan het binnenspouwbla of heb ik het mis? Wat ik ook deed was alle. Zoals eerder gezegd scoort resolschuim ecologisch beter dan PIR. Voor onze verbouwing overweeg ik resolschuim platen te gebruiken - in de plaats van XPS, op aanraden van iemand van Dialoog, omdat het beduidend beter isoleert en een lage milieu impact heeft. Er zijn echter enkele vragen waar ik moeilijk een goed antwoord op vind: - drukvastheid: is dit even goed . Hiermee bewijst Kingspan Insulation wederom zijn technologische . Het Kooltherm-gamma op basis van resolschuim is met zijn onvergelijkbare thermische, mechanische en brandveiligheidskenmerken het beste voorbeeld van deze bijzondere dynamiek.


Hoog thermisch isoleren langs de buitenzijde betekent meestal een aanzienlijke toename van de totale muurdikte. Ramen en deuren komen hierdoor . Prijs en assortimentslijst Kooltherm BE. DE DUNSTE ISOLATIE VOOR ALLE TOEPASSINGEN. HOOGWAARDIGE ISOLATIE VOOR PLATTE EN LICHT HELLENDE DAKEN. Technische specificaties.


Productgroep E - KINGSPAN KOOLTHERM resolschuim isolatie. KOOLTHERM K1spouwplaat : ultiem rendement RESOL-hardschuim spouwisolatie. Maximale isolatie met minimale dikte : Lambda-waarde 0.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts