dinsdag 15 maart 2016

Steigerhout print

Dan zal je foto op steigerhout een minder robuuste uitstraling krijgen. De grove steigerhout elementen komen door de voorbewerking en de whitewash dan minder naar voren. De print wordt helderder met whitewash.


Wil je toch een gezicht of gezichten ZONDER WHITEWASH af laten drukken, dan . Binnenkort is het bij FotoOpHout.

Steigerhout is helemaal in door de zijn robuuste uitstraling. Helaas, we printen niet meer op steigerhout. Kies één van onze andere houtsoorten, zoals Whitewash Vurenhout, Berkenhout en Bamboe. Ben je op zoek naar een foto geprint op plankjes?


Dan kun je kiezen voor Whitewash Vurenhout. Vurenhout heeft een lichte vlamtekening en noesten, wat een . Geef je interieur een eigentijds karakter met een foto op steigerhout !

Deze houtsoort sluit goed aan bij een vintage, een industriële of een landelijke inrichting. Fotogeprint gebruikt steigerhout dat FSC gekeurd is en dat maakt deze print een . Printen op hout geeft een heel mooi effect. De eigenschappen van het hout zien we terug in de afdruk. Dit kunnen we overigens zelf bepalen door te spelen met dekwit.


Je kunt zelfs op sommige delen wel en andere delen niet de houtnerf door de bedrukking laten komen. Toelichting: Zeer geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze robuuste planken worden gebruikt voor kasten, tafels, banken en veel meer.


Nieuwe steigerhouten picknickset nodig? Wat dacht je van een hele bijzondere? Een picknickset mét een print op het hout. Hieronder een fleurige of opvallende selectie. Je eigen afbeelding of tekst op de picknicktafel?


Vertel het ons via het maatwerk . Iedereen kent wel de meubels van steigerhout, zoals tafels, kasten, bedden en andere steigerhout decoratie.

Wat veel mensen nog niet weten, is dat je tegenwoordig ook je favoriete foto op steigerhout kunt bestellen. Dit kan bijvoorbeeld bij FotoOpHoutStunter. Een mooie fotoprint op stoer, geschaafd white-washed steigerhout , geprint in ons eigen atelier. De blokken kunnen naar keuze 1-of . Spring naar Waar moet je op letten als je een steigerhout print bestelt? Een reeks mooie prints gemaakt op gebruikt steigerhout.


Laat je foto op hout afdrukkenDe nieuwe tren je foto printen op hout. Een foto afdrukken op hout is een leuke manier om een dierbare te verrassen. Creëer eenvoudig een sfeervolle woning met stoer steigerhout behang.


Bij Kwantum vind je jouw steigerhout of sloophout vliesbehang supervoordelig! Een stoer portret, een mooie landschapsfoto of een romantische love-shoot komen nog meer tot leven met een print op hout. Soorten: Fifo Color biedt u de keus uit drie houtsoorten, ieder met zijn eigen kenmerkende eigenschappen. De populaire uitvoering, het robuuste steigerhout waarbij u de keus heeft uit een blanke, . Stoel steigerhout print met hartjes Multi colour. Dit leuke kinderstoeltje is een musthave voor je kindje.


Dit stoeltje is gemaakt van massief grenen. Het stoeltje is makkelijk in elkaar te zetten, je krijgt er een montagehandleiding bij. Tafel steigerhout print met hartjes Multi colour.


Kinderen vinden het helemaal leuk als ze hun eigen meubeltjes hebben, een eigen plekje in huis! Deze ziet er ook nog erg mooi uit, dus echt een musthave voor je kind. Bekijk op onze webshop de nieuwste populaire geboortekaartjes in steigerhout motief voor zowel jongens als meisjes en bestel online met GRATIS verzending. Creëer de ultieme sfeerbeleving met een houtlook print op uw wand of plafond. Een sfeervolle ruimte ontstaat wanneer de juiste elementen elkaar aanvullen en versterken.


Of deze uitstraling nu stoer, warm, industrieel, zakelijk of gezellig moet zijn, de afwerking van een plafond of wand met een houtprint sluit hier naadloos . De foto lijkt jaar oud. Duurzaam hout: gebruikt in de bouw. Inclusief gratis ophangsysteem. Leverbaar binnen werkdag.


Bestellen op TimberPrint.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts