woensdag 1 juni 2016

Traprenovatie beton

Met deze overzettreden, in de kleur beton antraciet, geef je de huidige trap een echte betonlook. Deze overzettrede is geschikt voor de meeste rechte stukken van de trap. Kies je decor en na montage is de klus geklaard! Je hoeft de oude trap niet eerst . Cloudy Cement: bekleed je trap met dit lichtgrijs gewolkt decor voor een unieke beton look die niet koud aanvoelt.


Ontdek de trapbekleding hier.

Het past goed in een industriële woonstijl of een strak interieur. Ook fijn om te weten, is dat een betonnen trap weinig onderhoud nodig heeft. Niet verrassend dus dat de beton niet meer weg te denken is uit het interieur van nu.


Van vloeren tot aanrechtbladen en van krukjes tot muren: beton is helemaal hip en happening. Qualitystairs heeft natuurlijk enkele decors in het assortiment om uw trap in betonlook te kunnen bekleden. Beton - een uniek product.


Of u nu kiest voor Hpl laminaat of Vinyl overzettreden wij hebben voor u verschillende decors. Kiest u voor donker beton of licht grijs .

Traprenovatie nu bij HORNBACH kopen! Laat uw trap er weer als nieuw uit zien! Uw gehele trap renoveren met laminaat kan met hafa traprenovatie.


Hafa traprenovatie van beton laminaat zijn geschikt om uw trap te renoveren. Uw hele trap renoveren met hafa traprenovatie in hetzelfde decor laminaat? Dat kan bijvoorbeeld in beton kleur. Wil je jouw trap de uitstraling geven van een betonnen trap, maar geen grote investering doen? Dan is een betonlook trap een goed idee.


Je hebt wel de uitstraling, maar niet de grote investering of de koude ondergrond. De betonlook trap heeft het effect van een betonnen trap. Niet meer weg te denken is de uitstraling van beton in een modern interieur. Een betonlook is te creëren met behulp van . Door de licht bruine zweem in het decor oogt het decor niet koud en is het perfect te combineren met diverse stijlen. Wij maken van u oude houten trap een unieke trap!


Maak van je trap een sieraad in je huis waar mee je kan pronken de beton is keihard en flexibel is waardoor de kans op scheuren nihil is de trap zal. Zelfs op een houten trap! Sluitingsdatum vr nov.

Welk soort trap u ook heeft, van gesloten tot open, of uit welk materiaal deze ook is vervaardig beton , ijzer of hout, met behulp van de unieke overzettreden van Gebr. Janssen kan u deze, in slechts dag, renoveren tot een houten trap die uw stijlvolle interieur terug die oorspronkelijke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts