woensdag 1 juni 2016

Plisse rolhor

Stel uw raam plissé hor op maat eenvoudig samen. Bezoek onze showrooms in Breda, Hoofddorp of Purmerend. Houd vliegen en insecten buiten de deur in het warme weer!


Snel en eenvoudig uw plissé raamhor samenstellen met behulp van de configurator. Maatwerk plissé horren voor een scherpe prijs: bezoek ook onze. Bekijk alle kenmerken van de S5Plissé Raamhor.

Een hor of raamhor houdt vliegen en insecten tegen. Hor raam, horrengaas, vliegenhor en rolhor raam. Koop een hor voor raam of horren op maat bij GAMMA. Plissé raamhor: door het geplisseerde gaas kan het raam eenvoudig worden geopend zonder de hor. Vind plisse hor op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Met een plissé raamhor kiest u voor een strak en stijlvol vormgegeven raamhor dat soepel loopt. Het gaas is zwart en reflecteert niet.


De plissé raamhor belemmert uw uitzicht naar buiten daardoor nauwelijks.

Een combinatie van plissé raamhorren en plissé hordeuren zorgt voor eenheid in huis en een uniforme uitstraling . De vaste plissé is een uniek product geschikt voor kozijnen en dakramen. De vaste raamhor plissé is een stijlvol product, voorzien van het bekende gevouwen zwarte gaas (vergelijkbaar met een plissédeur) product. Vanzelfsprekend met een ruime keuze aan kleuren en gaassoorten.


U kunt kiezen uit een functionele vaste hordeur, een modieuze plissé hor en verschillende Hamstra rolhorsystemen. U kiest voor de kwaliteit en het comfort van een Hamstra-hor? Benader dan eerst uw verkooppunt! Vul hiernaast uw postcode of plaats in.


De beste kwaliteit plissé hordeuren op maat voor de laagste prijs, en snel in huis. We waren toe aan vervanging van onze oude plissé - hor en hoorden van familie lovende verhalen over Horren. Nu zijn wij helemaal niet van die internetkopers dus was er vooraf de nodige scepsis. Site bekeken: dat zag er wel prima uit dus toch maar opgemeten en besteld. Uitermate vlot geleverd (het past feilloos), . Raamhorren zoals een rolhor , een inzethor of een plissehor, bestel je eenvoudig en snel online bij Formido, de voordelige bouwmarkt bij jou in de buurt.


Bent u op zoek naar een plisse hordeur? Kijk dan in de Plisse hordeuren webshop voor onze scherpe prijzen en uitgebreide assortiment aan plisse hordeuren. Combineert de flexibiliteit van een inzethor, met de elegante van een rolhor.


Te monteren zonder boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

HomeProductenHorren Plissé hor. De beestjes kunnen niet naar binnen, maar de heerlijke frisse lucht wel. Ook geniet je ongestoord van je slaap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts