dinsdag 20 mei 2014

Zonwering screens kopen

Screens op maat bestellen vanaf € 700. Zorg voor een heerlijk koel huis. Op een zonnige dag trekt u er graag op uit. U geniet van de zon, als u maar terugkomt in een koel huis. Dat kan met onze zonwering screens.


De ideale buitenzonwering voor elke verdieping en elk seizoen.

Ideaal dus als u waarde hecht aan uw privacy. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering. Door architecten worden ze veelvuldig toegepast op de grotere gebouwen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor toepassing op . Roma rolluiken en garagedeuren. Vraag gratis een offerte aan!


Altijd de laagste prijzen en de snelste levering. Bereken meteen online de prijs van uw screen ! Een ritsscreen is een uniek systeem waarbij het screen doek over de gehele hoogte geritst wordt in de screen geleiders. Hierdoor blijven de screen geleiders van het ritsscreen onder alle omstandigheden perfect zitten.

Dit maakt het ritsscreen zeer windvast en voldoet deze zelfs aan de . Met de zonwering screens van Markant zonwering kunt u namelijk, naast het zonlicht te weren, tegelijkertijd van het zonlicht blijven genieten. Niet alleen filteren zonwering screens het zonlicht voor , het screen doek zorgt er tevens voor dat u wel naar buiten kunt blijven kijken. Het is dus een ideale methode om de zon . Doordat screens (ook wel bekend als sunscreens of zonnescreens ) de zon echt buiten houden weren ze veel meer warmte dan bijvoorbeeld raamdecoratie. Ook zorgen screens voor meer privacy doordat je van buiten niet naar binnen kan kijken terwijl het doorzicht van binnen naar buiten . Met een screen houd je het grootste gedeelte van de zonnestralen tegen voordat deze het raamoppervlak kunnen bereiken. De werking bij deze screens , namelijk het zonlicht tegenhouden door middel van een zonwerend doek, is bij alle typen hetzelfde.


Bezoek ook onze showroom! Bekijk onze openingstijden. Buitenzonwering kopen bij Byzon! Rolluik, screen , terrasscherm, uitvalscherm en markies. De screens zijn eenvoudig online te bestellen en tot wel goedkoper.


Of bekijk onze standaardmaten knikarmschermen. Ook een vrijblijvende Offerte in uw mail is mogelijk. Met de screens , rolluiken en zonwering van ALKU kun je lichtinval regelen zoals jij wilt en behoud je het uitzicht. Neem contact op voor de mogelijkheden! Met Somfy smart home producten zorgt u voor een verbonden huis.


Kies en installeer uw gemotoriseerde verticale screens als buitenzonwering.

Zonwering kopen voor buiten of binnen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts